Noah blev mobbet med hans hårfarve: Så delte mor et tankevækkende opslag på Facebook

13/11/2023 08:31

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Den 3-årige Noah Gilbert fik kastet nogle hårde og ubarmhjertelige kommentarer efter sig på sin bustur.

Mest læste i dag

Den treårige Noah oplevede en ubehagelig situation, da han tog bussen med sin mor. En gruppe teenagere begyndte at kommentere og drille ham på grund af hans røde hår. Det var tydeligt, at Noah forstod de negative kommentarer, hvilket påvirkede ham dybt.

Historien blev delt på hjemmesiden British Mirror af Noahs mor, Lauren Russell. Hun beskrev den smertefulde situation og delte sit hjertebrud over Noahs spørgsmål om, hvorfor folk ikke kunne lide hans hårfarve. Hun ønskede endda, at hans mor ville ændre den.

Lauren Russell valgte at dele sin oplevelse på Facebook for at skabe opmærksomhed omkring mobning. Hun understregede den barske tone i nogle af de kommentarer, der blev fremsat i bussen.

Morens opslag gik viralt og blev delt af mange, og i kommentarfeltet reagerede andre forældre ved at dele billeder af deres egne rødhårede børn for at støtte Noah. Flere opmuntrede Noah til at være stolt af sin unikke hårfarve og nævnte kendte personer som Ed Sheeran, prins Harry og Damien Lewis som inspirerende forbilleder med rødt hår.

Lauren Russell har kontaktet skolen og håber, at hendes opslag kan øge opmærksomheden omkring mobning og dens udbredelse.