Mor deler navn til sin nyfødte søn og får enorm kritik: Du vil aldrig gætte, hvad han hedder

14/11/2023 16:58

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Navnet falder ikke i lige god smag hos alle.

Mest læste i dag

Når man står over for valget af et navn til ens nyfødte søn eller datter, er der adskillige faktorer, der kan påvirke beslutningen.

Enkelte forældre vælger et navn baseret på dets personlige betydning eller i overensstemmelse med familiens traditioner.

Andre forældre foretrækker at give deres børn et populært navn, så de vokser op med en mere 'almindelig' identitet.

Nogle søger det stik modsatte af et konventionelt navn og vælger derfor at give deres barn et unikt navn, der skiller sig ud fra mængden.

Der er således mange forskellige grundlag for navngivningen af et barn, hvilket er en væsentlig opgave for enhver nybagt forælder.

Dog er en mor nu kommet i vanskeligheder, efter hun delte det navn, hun overvejede til sin nyfødte søn.

Hun præsenterede navnet i BabyCentres Baby Names-gruppe, og medlemmerne af gruppen holdt ikke tilbage med deres brutalt ærlige meninger.

"Jeg har været usikker på et drengenavn, men mens vi ledte, stødte vi på navnet Fox. I starten var jeg ikke overbevist, men det vokser på mig! Vi har stadig tid til at beslutte, så jeg vil gerne høre, hvad folk tænker om det! Kender nogen nogen, der hedder Fox?"

Indlægget om navnet, der på engelsk betyder 'ræv', tiltrak stor opmærksomhed og skabte splittelse.

Nogle påpegede, at de kendte andre med navnet Fox, mens andre kritiserede navnet uden at holde igen:

"Det er fint til et rockstjernebarn, der ikke behøver en almindelig karriere. Det passer ikke til den gennemsnitlige person. Forestil dig at kalde på 'ræv' i parken."