Lille dreng krammer pizzabud farvel: Kort tid senere gør hans mor en tragisk opdagelse

19/09/2023 20:23

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
En lille dreng ønskede at give pizzabudet en farvelkram - uden at vide, hvor dyrebart det ville vise sig at være for ham.

Mest læste i dag

Lindsey Sheely fra West Warwick i Rhode Island oplevede mere end forventet, da hun bestilte mad fra sin favoritrestaurant, Wicked Good Pizza.

Efter at have betalt for deres måltid, som blev leveret af en pizzabud til Lindsey og hendes familie, tog hendes toårige søn, Cohen, en spontan beslutning og løb hen til pizzabuddet for at sige farvel.

Pizzabuddet var på vej væk fra deres hus, men inden han kunne forlade stedet, åbnede den lille dreng sine arme og inviterede manden til et hjertevarmt knus.

Den hjertevarme begivenhed blev fanget af et kamera, der var installeret i Lindseys dørklokke. Efter at have set videoen, besluttede hun at dele den på både Facebook og Instagram.

"Hvad vi ikke vidste, var, at dette knus fra Cohen havde en meget større betydning for pizzabuddet, end vi havde forestillet os," skrev hun som en billedtekst til videoen.

Efter at have delt videoen, modtog hun en besked fra en mand ved navn Ryan Catterson. Han skrev, at han havde set den rørende video og afslørede, at han var den venlige pizzabud. Han spurgte også, om han måtte dele videoen på Facebook.

Lindsey besluttede at besøge hans profil på det sociale medie og opdagede, at han havde startet en indsamling for at dække omkostningerne til sin kun 16-årige datters begravelse. Desværre havde Ryan og hans familie mistet den unge pige uventet blot en uge tidligere.

"Efter at have mistet min datter ugen forinden, rørte Cohens knus mig dybt, for det føltes som om, hun var der sammen med os. Det betød utroligt meget for mig," delte Ryan med mediet WLNE.

Lindsey indså nu, hvor stor indvirkning det lille knus fra Cohen havde haft, og hun beskrev det som 'en guddommelig velsignelse'.

"Jeg tror på guddommelig indgriben, og jeg er sikker på, at Ryan blev sendt til os af en grund," sagde hun.

Ryan var enig og beskrev situationen som 'perfekt timing', da han havde talt med sin familie om, hvor meget han savnede et kram.

"Timing var perfekt. Jeg havde talt med mine børn og hele min familie om, hvor meget jeg havde brug for et kram, lige inden de kom, og så gav den søde lille dreng mig et. Det var næsten som om, universet eller min datter sendte det til mig," fortalte han NBC 10 News.

For at støtte Ryan og hans familie i deres indsamling, besluttede Lindsey at opdatere sit opslag med et link til indsamlingen.

"Jeg kunne ikke tro, at denne mand havde gået igennem noget så forfærdeligt, og alligevel fortsatte hans liv. Han måtte fortsætte med at arbejde og udføre sit job," sagde hun.

"Dette er et stærkt eksempel på, at man aldrig ved, hvad folk går igennem."