Hun fandt ud af, at hendes fætter købte pikante videoer af hende - så tog situationen endnu en uventet drejning

08/04/2024 06:05

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Instagram
En ung kvinde fandt ud af, at hendes fætter havde købt hendes pikante videoer - men det var tilsyneladende ikke alt.

Mest læste i dag

Sharna Beckman, en 27-årig australier, har fundet en lukrativ niche ved at sælge provokerende indhold online. Dette erhverv har bragt hende økonomisk succes, men ikke uden komplikationer.

I februar stødte hun på en overraskende opdagelse: Hendes 35-årige fætter havde anonymt erhvervet hendes indhold i over to måneder. Da hun spottede hans navn blandt hendes kunder, valgte hun at konfrontere ham, hvilket udløste en intens reaktion, da han afviste anklagerne.

I et Daily Star-interview deler hun de turbulente følger, denne afsløring havde på hendes familiedynamik, efter at hun havde anklaget ham for denne handling.

"Hun diskuterede for nyligt sagen med sin mor, efter denne var blevet opmærksom på situationen gennem en artikel. Min mor var chokeret og har diskuteret dette med min onkel," afslører hun.

"Min fætter benægter anklagerne og anklager mig for løgn, hvilket jeg havde forudset. Min mor tror på mig, mens min onkel støtter min fætter, hvilket har skabt en del familiestrid, men det var nødvendigt at få det frem," siger hun.

Foto: Instagram

Hendes fætter fastholder sin uskyld, idet han hævder, at det var en ven, der brugte hans identitet for at skjule sit køb af hendes indhold, på grund af sin ægteskabelige status.

"Han påstod, at en gift ven brugte hans navn og kreditkortoplysninger for at få adgang til mit indhold, hvilket jeg fandt svært at tro," fortæller hun.

Skønt skuffet og flov over situationen, valgte Sharna at fjerne sin fætter fra sin platform og blokere for yderligere kommunikation for at undgå yderligere familiemæssig pinlighed.

Foto: Instagram

Sharna påpeger, at hendes familie er velinformerede om hendes erhverv og generelt støtter hende, værdsættende den økonomiske og personlige frihed, hendes virksomhed tilbyder.

"Min familie er klar over min onlineaktivitet og er overvejende støttende. De anerkender de fordele, det medfører, både i form af indkomst og frihed, og de ønsker blot min lykke," konkluderer hun.