74-årige Willy tjekkede sin konto: Så fik han et kæmpe chok

18/05/2024 23:05

|

Redaktionen

Foto: Facebook
Da 74-årige Willy indså, at han havde vundet den store præmie, besluttede han sig for at dele den med andre.

Mest læste i dag

For præcist to uger siden blev 74-årige Willy Hermund Hansen fra Hamarøy forstyrret af telefonen, mens han så tv.

Han overvejede at ignorere opkaldet, men besluttede sig alligevel for at tage det. Det skulle vise sig, at være en god idé, at han gjorde det.

Det var nemlig Norsk Tipping, der fortalte ham, at han havde vundet 35 millioner NOK, svarende til 22.5 millioner danske kroner, i Eurojackpot.

Det skriver norske Dagbladet.

Willy var så chokeret over den store gevinst, at han havde svært ved at tro på det.

Han tjekkede sagen og læste flere nyheder om en mand i Nord-Norge, der havde vundet en kæmpe præmie. Han indså, at beskrivelsen var korrekt, men tvivlen forsvandt ikke.

- I de to dage bagefter kunne jeg ikke sove. Jeg var glad, men det var også uvirkeligt. Der var så mange tanker, og så var jeg usikker på, at det var rigtigt, sagde han til Dagbladet.

Mandag morgen blev han ved med at tjekke sin konto og blev senere bekræftet i, at han havde vundet de 35 millioner NOK.

- Klokken elleve var beløbet kommet. Det var en særlig oplevelse at se, at der var kommet så mange penge ind, sagde han.

Efter den nye virkelighed var sunket ind, besluttede han at give nogle af pengene væk.

Han donerede 200.000 kroner til Sagfjorden lokaludvalg, som de kunne bruge til at istandsætte Ungdomshuset på Innhavet, hvor han og hans kone bor.

I Sagfjorden lokaludvalg var de ovenud glade for den vilde donation, som de straks vidste, hvad skulle bruges til.

- Dem vil vi bruge til at få lagt nyt tag på dele af bygningen, sagde lederen af ​​Sagfjorden lokaludvalg i Hamarøy, Freddy Wist, til Avisa Nordland.

Men Willy ville gerne give mere.

- Jeg har givet en god sjat af gevinsten til min datter og til gode formål, blandt andet til børnehjem og mennesker i nød, sagde han i denne uge til Avisa Nordland.

Til Dagbladet fortæller han, at han blandt andet har givet penge til filippinske børn.

- Og så har jeg givet mange penge før til børnehjem i Thailand, og uddannelse af børn der samt universitetsuddannelse, fortalte han.

Foto: Facebook

Willy planlægger også at bruge nogle af pengene på at rejse med sin hustru, men han har ingen planer om at købe hverken et nyt hus eller en ny bil.

- Det behøver jeg ikke, sagde han til Avisa Nordland og forsikrede om, at han er den samme person, som han altid har været.