Teenager blev kortvarigt blind efter brug af dette produkt

12/01/2022 13:56

|

Christina Hansen

Foto: The Mirror

Mest læste i dag

Teenager blev midlertidigt blind efter allergisk reaktion på risikable eyelash extensions.

Jasmine Dewhurst fik en grim allergisk reaktion efter at have fået eyelash extensions, efter at vippeteknikeren undlod at lave en lappetest med limen før aftalen

En studerende har afsløret, hvordan et sæt falske øjenvippeextensions gjorde hende midlertidigt blind og hendes øjenlåg klæbede sammen - med hendes rigtige vipper, der stadig kæmper for at vokse ud igen en måned senere.

Jasmine Dewhurst, som i øjeblikket studerer business og marketing i Liverpool, tog ud for at få lavet sine vipper for anden gang i sidste måned, hvilket resulterede i en forfærdelig allergisk reaktion, efter at kosmetologen undlod at lave en limtest.

Den 18-årige fortæller, at oplevelsen var forfærdelig fra start til slut, efter at den uerfarne tekniker ved et uheld også limede nogle af hendes nederste vipper til extensions og limede hendes øjenlåg sammen, før den allergiske reaktion overhovedet satte ind.

"Jeg viste hende et billede af, hvordan jeg ville have dem, og da hun var færdig sagde hun 'de er lidt mere fyldte, end du ville have', så det var med det samme et stort rødt flag," Jasmine, der oprindeligt kommer fra North Wales.

Jasmine vidste straks, at noget ikke var rigtigt med øjenvippeforlængelserne
"Hun viste mig dem i spejlet, og jeg ville græde, fordi jeg virkelig ikke kunne lide dem.

Hun havde formået at lime de øverste vipper med nogle af mine nederste vipper, så mit ene øje var lidt limet sammen, og jeg kunne' ikke åbne min øjne"

"Jeg sad i bilen efter at have prøvet at løsne mine nederste vipper, og jeg var nødt til at trække nogle falske vipper af, hvilket også trak nogle af mine naturlige øjenvipper af. Derefter var de okay i omkring en uge, men så blev de virkelig smertefulde - mine øjne føltes virkelig varme og kløede. De sved så meget og blev ved med at løbe i vand."

Det gik dog fra slemt til værre, da teenageren vågnede næste morgen og slet ikke kunne åbne øjnene, hvilket fik hende til at gå i panik.

"Jeg kunne ikke se noget, og jeg vidste ikke, hvad der var galt. Jeg mærkede mine øjne, og de var limet sammen med de klæbrige ting, øjnene får," siger hun.

"Jeg fik varmt saltvand for at prøve at vaske det af, men det var så solidt, at jeg var nødt til at begynde at tage det af, og det trak flere øjenvipper ud."

Næste morgen kunne hun næsten ikke åbne øjnene
Jasmine besøgte sin læge, da hun vågnede op den følgende dag med lukkede øjne igen og fik ordineret cremer, øjendråber og tabletter for at tackle den allergiske reaktion.

Efter selv at have fjernet de problematiske eyelash extensions står hun nu tilbage med 'gapende' naturlige øjenvipper og fortsat betændelse i hendes øjne og øjenlåg.

Jasmine siger: "Da jeg fik dem lavet, vidste jeg aldrig, at noget lignende kunne være sket. Jeg troede bare, at det værste, der kunne ske, var, at de ville blive en smule kløende, men de var så smertefulde og hævede, det var forfærdeligt.

"Jeg havde øjenvippefjernerserum, så jeg gned det langs vippekanten og brugte også vaseline og redede gennem mine vipper.

"Jeg nåede ikke at få dem alle sammen væk i omkring en måned. Irritationen er ikke helt væk, de bliver stadig hævede nu.

"Umiddelbart efter vipperne var taget af, og jeg stadig havde øjenproblemer, havde jeg næsten ingen vipper, mine øjne var dybest set skaldede."

En måned senere har hun stadig store huller i sine naturlige vipper

Hun advarer andre om at sikre sig, at de får lavet patch-tests

Eleven havde en mere jævn oplevelse af at få lavet sine øjenvipper et år tidligere med en anden kosmetolog, som lagde en lappetest bag hendes øre.

Hun fandt den nye vippetekniker på Instagram efter en vens anbefaling og valgte vipper i russisk stil med fuld volumen, som var på tilbud til 20 £(cikra 299kroner) på det tidspunkt.

Jasmine hævder, at den nye kosmetolog aldrig nævnte en patch-test, hvilket efterlader hende i tankerne om, at det ikke var en nødvendighed.

Men efter hendes rædselsallergiske reaktion og efterladt med en næsten 'skaldet' vippekant, opfordrer hun nu alle eyelash extensions-kunder til at forespørge en patchtest.