Stewardesse med afsløring: Dette bør du ALDRIG drikke på et fly

03/10/2024 22:36

|

Sebastian Ilsøth

Genrefoto: Pixabay
Der er dårligt nyt for kaffe- og tedrikkere.

Mest læste i dag

At nyde en varm kop kaffe eller te kan virke som den perfekte måde at slappe af på under en lang flyvetur, men ifølge en stewardesse bør man undgå dette for enhver pris.

Kat Kamalani, en erfaren stewardesse, har på sociale medier afsløret, hvorfor hun selv aldrig ville drikke kaffe eller te ombord på et fly.

Det rapporterer det britiske medie Mirror.

Vandtanken bliver aldrig rengjort

I en video på TikTok forklarede Kat, at vandet til varme drikke ombord kommer fra en vandtank, som hun hævder "aldrig bliver renset".

"Drik aldrig noget, der ikke kommer fra en dåse eller flaske," advarer Kat og fortsætter:

"Vandtankene bliver aldrig rengjort, og de er ulækre. Bare spørg en stewardesse, så vil du opdage, at vi sjældent drikker kaffe eller te, fordi vandet kommer fra den samme tank."

Selvom kedlerne og kanderne til opvarmning af vand bliver rengjort mellem flyvninger, er det selve vandtanken, der ifølge Kat udgør problemet. Derfor kan man ikke være sikker på vandets renhed.

Modstridende meninger

Dog er der ikke enighed om dette. Flere brugere har kommenteret på hendes video og påpeget, at vandet til både kaffe og te bliver kogt, hvilket burde dræbe bakterier.

En bruger skrev: "Vandtankene steriliseres regelmæssigt. Jeg ved det, fordi jeg gør det."

En anden tilføjede: "Kaffen serveres altid kogende, hvilket burde fjerne bakterierne."

Stewardessen Cher har også delt sine bekymringer om hygiejnen ombord på fly, særligt når det kommer til drikkevarer fra dåse.

Hun anbefaler, at man hælder dåsens indhold op i en kop frem for at drikke direkte fra den, da dåserne kan være snavsede efter at have været i kontakt med cateringvognene eller opbevaret i vand i længere tid.