Rema 1000 rangeres som Danmarks bedste supermarkedskæde: Her er den dårligste

06/11/2023 15:19

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Undersøgelsen taler sit tydelige sprog.

Mest læste i dag

Danske supermarkedskæder lægger stor vægt på at tiltrække kunder, men ifølge den seneste undersøgelse fra Loyalty Group for 2023, viser resultaterne, at det ikke altid er tilstrækkeligt.

I den årlige måling, hvor Danmarks bedste og dårligste supermarkedskæder bliver evalueret, er konklusionerne skarpe og resulterer i en bundplacering for flere kæder.

Dette er rapporteret af B.T.

Loyalty Group har gennemført en omfattende analyse, hvor kunder har vurderet supermarkeder ud fra otte forskellige kriterier.

Ved at tage hensyn til kundens feedback er der blevet beregnet en indeksscore, der sammenligner kæderne med hinanden.

Især Coop 365 Discount er hårdt ramt i år, da de nu befinder sig i den nederste ende af listen blandt de 10 undersøgte supermarkedskæder.

Ifølge Lars Jepsen, researchchef hos Loyalty Group, er det især parametrene 'værdi for pengene' og 'servicekvalitet,' der trækker Coop 365 Discount ned:

"Det er især parametrene 'værdi for pengene' og 'servicekvalitet', som trækker dem ned. Jeg tror, mange kunder havde forventet, at Coop 365 Discount ville være anderledes end Fakta, da de først åbnede," udtaler han og fortsætter:

"Men det ser ud til, at mange kunder med tiden har bemærket, at det i virkeligheden er de samme medarbejdere og butikker med en opdateret facade og et nyt udseende. Dette udgør et problem, som Coop virkelig skal fokusere på."

Michael Tilsted, der blev administrerende direktør for Coop 365 Discount for omkring en måned siden, indrømmer, at det ikke er den ønskede start, men det vil ikke få ham eller resten af kæden til at afvige fra deres kurs.