Kunders vrede mod de nye produkter i Normal: 'Ingen steder bør disse høre til'

03/07/2023 15:39

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
De nye produkter i Normal udløser heftige diskussioner på sociale medieplatforme.

Mest læste i dag

Nye varer i Normal vækker stærk debat på sociale medier.

Normal har indgået et partnerskab med det skandinaviske firma Sinful, hvilket betyder, at sexlegetøj nu kan findes i deres butikker.

Dette har fået flere kunder til at udtrykke deres meninger på Facebook.

Mens nogle er glade, er andre dybt forargede, skriver B.T.

En kunde ved navn Majken Salvesen, som B.T. har interviewet om de nye varer, udtaler: "Måske er det bare mig, der er gammeldags, men jeg mener ikke, at det hører til et sted som Normal."

Andre kunder er dog i en helt anden lejr. De mener, at det er positivt, at butikskæden normaliserer køb og salg af sexlegetøj.

Kunden Heidi Henriksen fortæller mediet: "Da jeg var ung, var der kun de der skumle butikker, hvor man kunne ende med at bruge andre upassende ting. Jeg synes, det er godt, at Normal er med til at gøre det mere almindeligt. Det er forældet og forvrænget, at det skal skjules."

Susanne Hounsgaard, Chief Commercial Officer hos Normal, har fulgt med i debatten på de sociale medier og påpeger, at det ikke er noget nyt, at de sælger sexlegetøj eller som de kalder det, "voksenlegetøj".

"Vi har gjort det i mindre omfang i lang tid. Vi sælger også graviditetstests, kondomer og glidecreme," siger hun og tilføjer: "Nu har vi indgået et samarbejde med Sinful, hvor vi bevidst har holdt det i en meget uskyldig og legende stil, og det har gjort, at flere har lagt ekstra mærke til, at vi sælger den type produkter."

På grund af de tilbagemeldinger, de har fået, overvejer de nu at omplacere varerne i butikkerne, så de ikke er i øjenhøjde for mindreårige, fortæller Susanne Hounsgaard til B.T.