Hannah blev chokeret under massage: Pludselig kunne hun mærke 'den'

29/06/2023 07:03

|

Redaktionen

Foto: Instagram
Hannah hyrede en massør til at massere hende i hendes hjem. Under massagen kunne hun pludselig mærke en 'mandlig kropsdel' på sine fødder.

Mest læste i dag

Musiker Hannah Stow har slået fast, at hun fremover kun vil masseres af en kvindelig massør, efter at have haft en ubehagelig oplevelse med en mandlig massør.

Massøren beskriver hun som 'troværdig og dygtig', men på et tidspunkt kunne hun mærke, at en 'mandlig kropsdel' ramte hendes fod, mens han masserede hende i hendes hjem i Perth i Australien.

"Jeg tænkte, at jeg ville forkæle mig selv, og jeg hyrede én til at komme hjem til mig. Jeg gik ind på Gumtree og fandt en mand, der havde en uddannelse og 15 års erfaring," fortæller hun til det australske News.com.au.

"Dengang var jeg relativt ung, og jeg så ikke noget galt i et. Han virkede troværdig og dygtig."

Foto: Instagram

Hannah sagde, at hun aftalte med manden, at han skulle komme hjem til hende. De første 20 minutter af massagen gik som forventet, men derefter skete der noget.

Da den mandlige massør begyndte at massere hendes lægmuskler med begge hans hænder, kunne hun pludselig 'mærke en anden kropsdel', der rørte ved hendes fod.

Hun sagde, at hun ikke tænkte over det til en start, men da hun følte det for anden gang, vendte hun sig rundt og fangede manden, der fiflede med sine bukser, og var i gang med at 'putte noget tilbage' i dem.

"Jeg frøs, færdiggjorde massagen, betalte ham og han smuttede. Jeg har altid været nogen, der nemt har rystet ting af mig," lød det fra hende.

Hannah, der i dag er 28 år, var 21 år, da den påståede hændelse fandt sted, og det har taget hende flere år at bearbejde, hvad der skete.

Foto: Instagram

Nu føler hun sig endelig klar til at dele sin oplevelse med andre på de sociale medier, da hun ønsker at advare andre.

Det har medført, at hun har talt om sin historie i en række virale videoer på TikTok, der tilsammen har fået mere end 65.000 visninger.

Og selvom hun i dag kan lave sjov med det, er det en hændelse, der har fået konsekvenser for hende. Bl.a. har det betyder, at hun ikke længere vil masseres i sit eget hjem, ligesom hun kun vil masseres af kvinder.

"Det var så uhyggeligt, og jeg kan bestemt ikke anbefale at få en massør hjem til dig," sagde hun.