Han er sigtet for drabet på Emilie Meng og kidnapning på 13-årig pige: Nu er det aflyst

13/06/2023 06:26

|

Redaktionen

Foto: Privat
Nu er der pludselig udmelding i den rystende sag.

Mest læste i dag

Det meste af Danmark sad og holdt vejret i øjeblikket, hvor en 32-årig mand blev sat i forbindelse med den forfærdelige sag, hvor 13-årige Filippa pludselig forsvandt lørdag middag, efter at hun havde gået med aviser i en lille by Kirkerup. 

Og her stod det sort på hvidt, at den 32-årige mand er blevet sigtet for at frihedsberøve den 13-årige Filippa. Derudover er han sigtet for at have udsat pigen for en seksualforbrydelse. Det skulle være sket under trusler om vold. 

Sådan lød meldingen dengang, men det stopper bestemt ikke her. 

Der er løbet meget vand i åen siden, hvorden chokerende sag om den 13-årige forsvundne pige, fik mange danskere til at tænke på en anden sag. Nemlig sagen om den forsvundne Emilie Meng, som forsvandt fra nogenlunde samme område, og som også blev efterforsket af det samme politi. 

Og man kan på mange måder sige, at det skabte et vaskeægte granatchok, da politiet i da kunne berette på et pressemøde, at den 32-årige mand der er sigtet for kidnapningen af en 13-årig pige den 15. april, nu også er blevet sigtet for mordet på Emilie Meng. 

Sidenhen har politiet bedt om arbejdsro i forbindelse med efterforskningen af sagen. 

Og det ser tilsyneladende ud til, at de får lov til at fortsætte med arbejdsroen, da de i morgen slipper for at lægge vejen forbi retten. 

Fristforlængelsen er nemlig strøget på retslisten, lyder meldingen fra Ekstra Bladet.

Helt konkret betyder det, at den 32-årige sigtet frivilligt har accepteret, at han de næste fire uger også skal opholde sig bag tremmer et ukendt sted i Danmark. 

Det løfter den 32-årige sigtedes forsvarer, Karina Skou, sløret for.