Gravid med tvillinger: Nu kommer Natascha Linea med chokerende nyhed

27/06/2023 07:20

|

Redaktionen

Foto: Natascha Linea / Discovery
'De Unge Mødre'-stjernen Natascha Linea der er gravid med tvillinger, kommer med en chokerende nyhed.

Mest læste i dag

Natascha Linea, som blev kendt fra reality-tv-serien "De unge mødre", annoncerede for nylig, at hun er gravid med tvillinger med sin tidligere mand. Men parret er i øjeblikket i konflikt omkring, hvor meget han vil være involveret i deres børns liv.

Natascha Linea har allerede tre børn med tre forskellige fædre, og denne gang var den antagne far hendes tidligere kæreste Matias.

Selvom parret ikke havde planer om at forblive gift, var de enige om at opdrage deres børn sammen.

Men den plan har nu vist at være ændret.

Natascha Linea har nu afsløret, at hendes eksmand har ændret mening omkring sin involvering i tvillingernes liv. Han er usikker på, om han ønsker at være en del af deres liv, og hans holdning svinger ifølge Natascha Linea fra dag til dag.

"Han ønsker ikke at være en del af det – en del af babyerne. Han ændrer mening konstant. Først vil han gerne være en del af tvillingernes liv, og så vil han ikke – så vil han gerne med til fødslen, men så vil han alligevel ikke med," fortæller 'De Unge Mødre'-kendissen til SE og HØR.

Før skilsmissen havde parret aftalt, at Matias skulle være en del af tvillingernes liv, og han ville have lov til at besøge hjemmet så ofte som muligt.

Han skulle også deltage i scanninger og fødsel, da de to stadig var på gode vilkår.

Men nu, hvor situationen er ændret, ser det ud til, at Natascha Linea må forberede sig på at opdrage tvillingerne alene.

Hun er dog fast besluttet på at give sine børn den bedst mulige opvækst, uanset hvad hendes eksmand beslutter sig for.