Danskerne går amok over børnebillede af Cecilie Haugaard: Som to dråber vand

24/06/2023 07:38

|

Redaktionen

Foto: Cecilie Haugaard og Christopher / Instagram
Det er ikke svært at se, hvem datteren ligner.

Mest læste i dag

Tre blev til fire, da det kendte par, popsangeren Christopher og modellen Cecilie Haugaard, i april blev forældre til deres anden skønhed. De kan derfor nu kalde sig forældre til to piger, Belle på knap to måneder og den toårige Noelle.

I går delte Cecilie Haugaard, der har brugernavnet @cillemouse på Instagram, et gammelt billede af sig selv sammen med et billede af deres ældste datter, og det har fået hendes følgere til at gå helt amok.

For hvis man gik og troede, at Noelle med hendes lyse krøller og blå øjne lignede hendes berømte far, kan man godt tro om igen. Noelle ligner nemlig sin mor på en prik, skriver SE og HØR.

Og det kan man ved selvsyn konstatere på billederne, Cecilie Haugaard har delt på det sociale medie. Begge er taget ved morgenbordet og ud over kvaliteten på billederne, er det svært at se forskel på, hvem der er hvem. 

- Som mor, så datter. 1991/2023, skriver modellen til billederne, du kan se herunder.

Efter hun delte billederne, har der væltet ind med kommentarer fra følgere, som alle er overraskede over den utrolige lighed mellem mor og datter.

"Nej, hvor er det vildt," skriver influencer Trine Kjær.

"Hold nu fast - sikke da en tro kopi af dig. Troede også hun havde krøllerne fra sin far. Hvor er det skønt," lyder det fra en anden, men en tredje skriver:

"Det er da vist 1:1 til dig med en snert af Christopher."