Danskere kan nu få helt ny iPhone til halv pris

24/05/2023 13:06

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com
Mentech, en førende udbyder af IT- og reparationsløsninger, er sammen med partnerfirmaer glade for at annoncere lanceringen af deres innovative bruttolønsordninger, der tilbyder forbedrede fordele og fleksibilitet for medarbejdere. Med disse ordninger har medarbejderne mulighed for at vælge og købe deres foretrukne IT-udstyr gennem deres bruttoløn, hvilket resulterer i betydelige besparelser og en personlig digital oplevelse.

Mest læste i dag

Bruttolønsordninger er blevet populære blandt virksomheder i alle størrelser, da de giver en win-win løsning for både arbejdsgivere og medarbejdere.

Mentechs skræddersyede bruttolønsordninger giver medarbejderne mulighed for at vælge deres ønskede smartphones, tablets eller computere, hvilket gør det muligt for dem at arbejde mere effektivt og komfortabelt.

Ved at udnytte virksomhedens partnerskab med førende brands og stærke partnere får medarbejderne adgang til et bredt udvalg af høj kvalitet IT-udstyr med stor merværdi gennem services, forsikringer og support, skriver Mentech i en pressemeddelelse.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved Mentechs og deres partnere bruttolønsordninger er de besparelser, de tilbyder.

Ved at benytte fordelene med en bruttolønsordning kan medarbejderne opnå betydelige reduktioner i omkostningerne ved deres valgte produkter, ofte op til halvdelen af detailprisen.

Denne betydelige rabat gør det muligt for medarbejderne at få adgang til den nyeste teknologi uden at belaste deres personlige økonomi. Desuden sikrer Mentech og partnere en problemfri proces både for arbejdsgivere og medarbejdere.

Gennem en intuitiv online portal kan medarbejderne gennemse og vælge deres foretrukne IT-udstyr, og Mentech og partnere tager sig af bestilling og levering til virksomhedens lokaler.

Derudover tilbyder Mentech forskellige supporttjenester, herunder returmuligheder, forsikring, udvidede garantier og autoriserede reparationer.

- Vi er spændte på, hånd i hånd med vores partnere, at introducere vores innovative bruttolønsordninger til virksomheder, der søger at forbedre medarbejdergoder og tilfredshed, udtalte Tais Johansen, nordisk salgschef hos Mentech, og tilføjede:

- Disse ordninger tilbyder ikke kun omkostningsbesparelser og personlig valgmulighed for medarbejderne, men strømliner også indkøbsprocessen for arbejdsgivere. Vi tror på, at ved at levere de værktøjer og teknologi, som medarbejderne foretrækker, bidrager vi til at skabe et mere produktivt og engagerende arbejdsmiljø.

Mentechs og partners bruttolønsordninger kan tilpasses efter de unikke behov og præferencer for hver virksomhed og dens medarbejdere.

Uanset om det er gennem den traditionelle bruttolønsordning eller Employee Mobility Solution (EMS), hvor virksomheden bevarer ejerskabet over udstyret med mulighed for overførsel til andre medarbejdere eller Mentech, pålægger implementeringen ikke ekstra omkostninger for arbejdsgiveren.

For mere information om Mentechs bruttolønsordninger og hvordan de kan gavne din virksomhed og medarbejdere, besøg venligst https://mentechservices.com eller kontakt services@mentech.dk