Billigere end ved grænsen: LIDL med 'fest'-tilbud til at slukke tørsten

01/05/2023 11:10

|

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock.com
Du finder næppe 5 liter billigere end hos LIDL.

Mest læste i dag

Rigtig mange danskere vælger at sætte kursen mod grænselandet, når der skal handles ind. Særligt søde sager og drikkevarer, er det som danskerne handler ind, da prisen her normalt er væsentligt lavere end i Danmark.

Det sker dog af og til, at butikkerne i Danmark kører med nogle fantomtilbud, der faktisk slår de priser, du normalt ser hos grænsen.

I denne uge er det LIDL, der er klar med sådan et tilbud, og det er alt for godt til at sige nej, især hvis du snart har planer om at skulle holde en lille fest.

5 liter for 79 kroner

Fra og med i går den 30. april kører den tyske supermarkedskæde nemlig med et tilbud på intet mindre end 5 liter øl i en stor fustage. Prisen er blot 79 kroner, og det er altså væsentligt under de priser, du normalt finder på fustager ved grænsen.

Ved grænsen koster en 5 liters Heineken-fustage eksempelvis 110 kroner i øjeblikket, så det er altså 31 kroner billigere.

Det er dog værd at bemærke, at det ikke er Heineken, der sælges i LIDL men derimod deres egen 'Festbier' med inspiration fra alperne.

Øllen indeholder 5.5% alkohol, og du kan se et billede af den herunder:

Foto: LIDL

Hvis du er usikker på, om 5 liter er for meget for dig, eller hvis du bare gerne vil prøvesmage, så har du mulighed for et købe en dåse på en halv liter til 7 kroner.

Du kan finde tilbuddet på den store 5 liters fustage her.