Starbucks-hack giver dig flydende Kinder Bueno

03/11/2020 12:03

|

Lukas Jepsen

Mad
Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Dagene bliver kortere og mørkere, og vi har brug for noget hygge i den her tid. Måske derfor har en bruger på det sociale medie Tiktok forsøgt at skabe den perfekte, og hyggelige kaffedrik.

Det er tilsyneladende lykkedes for Tiktok brugeren @heyitsamess at mixe den perfekte opskrift på Starbucks-kaffe sammen. Ifølge brugeren, kan det nemlig lade sig gøre at få en kop kaffe, der dufter og smager fuldstændig som flydende Kinder Bueno.

”Det dufter bogstaveligt talt af Kinder Bueno” fortæller brugeren, inden hun smager på den nye opskrift.” Hun tager første tår og udbryder ”Helt ærligt, så er det den bedste drik, jeg nogensinde har fået på Starbucks”.

Hvis du kunne tænke dig at prøve, så følg godt med nu: Du skal bestille en iced white mocha, og så skal man bede om at få tilføjet hasselnøde-sirup. Resultatet skulle, efter sigende, være en skøn chokoladesmagende kaffedrik.

Skulle du dog ikke have mulighed for at besøge en Starbucks, eller vil du prøve selv at lave drikken, kan du med fordel klikke ind på linket nedenfor, der skulle være en skøn gør-det-selv version af Starbucks-drikken.