McDonald's fans deler trick: Sådan bliver denne burger endnu bedre

03/02/2022 21:00

|

Christina Hansen

Mad

Mest læste i dag

McDonald's har for kort tid siden lanceret end Chiken Big Mac.

En burger som den klassiske Big Mac, blot med kylling i stedet for bøffer.

Nu kommer McDonald's fans med deres reaktion på burgeren, og deler et trick, så den bliver endnu bedre, det skriver The Mirror

Mange anmeldelser har indtil videre været ret positive, og forskellige glade kunder har hyldet det som "en triumf", "en banger" og "det bedste siden skivebrød".

En særligt forelsket Instagram-bruger skriver: "Jeg har ventet på denne dag så længe, ​​at da min kæreste foreslog at få den nye Chicken Big Mac til middag, ville jeg selvfølgelig ikke sige nej, det er en solid 10/ 10 for mig. Det smager utroligt og trængte til at blive en permanent tilføjelse til menuen".

Nogle har dog bemærket, at det er en ret "rodet burger", hvor en person tweeter: "chicken big mac er virkelig lækker. men kyllingeburgerne er ikke den rigtige form til den stak. Absolut kaos når man spiser den. Alle lag glider".

En anden gav det "glorificerede mayokylling"-måltid en halvdårlig 6/10-placering og skriver at måltidet "er lidt tørt" og at burgeren "har brug for noget ekstra for at give den smag og fugt" .

Ginseng Strip 2002 - Yung Lean
I et forsøg på at bekæmpe den nævnte tørhed - og i et træk, der godt kunne hjælpe dem, der kæmper med de førnævnte glidende lag - har en TikToker rådet deres følgere til at "stryge den tørre topbolle" og understreger "ingen har brug for det i deres liv".

I en video, der siden er blevet set mere end 13,2K gange i skrivende stund, kunne TikTok-brugeren Laura Crawford ses fjerne den frøede topbolle, før den vendte den midterste bolle ovenpå.

Laura har erklæret, at hacket er "den bedste måde at spise Chicken Big Mac", og mange af hendes følgere er bestemt interesserede i at give det en chance. En foreslog endda at erstatte den øverste bolle med et lag fritter.

Selvfølgelig er der blevet foretaget adskillige uundgåelige sammenligninger med beef Big Mac, med en "stor fan", der hævder, at "du skal ikke pjatte med en klassiker".

Andre har hævdet, at Big Mac-sauce er meget mere velegnet til oksekød end kylling, med en tweeting, at den "overmander kyllingen en smule". En anden afspejlede, at burgeren "ville være bedre med den originale McChicken sandwich Mayo i i stedet for Big Mac saucen".