Dit toilet vil skinne igen ved hjælp af 2 ingredienser, som du har i køkkenet

15/05/2024 06:33

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
Der findes en "grøn" måde at rengøre dit toilet for irriterende snavs på. Og sandsynligvis har du allerede, hvad du skal bruge til formålet.

Mest læste i dag

"Den grønne revolution" i rengøringsprodukter er konstant stigende. Selvom mange bruger flere penge end før på grønne og miljøvenlige rengøringsmidler (ifølge McKinsey og NielsonIQ), har mange allerede droppet denne tendens, da de foretrækker at bruge mere naturlige, enkle ingredienser til rengøring.

Når de hjemmelavede løsninger også dufter fantastisk, som dette toiletrengøringsmiddel, der består af kun to ingredienser, får de endnu flere point. Desuden fungerer dette rengøringsmiddel også fantastisk i dit vask, hvis den trænger til en rengøring. Det skriver House Digest.

Da du er heldig at have adgang til grapefrugt hele året, kan du godt begynde at forberede dig på at lave det mest velduftende, naturlige rengøringsmiddel til dit toilet. Med grapefrugt og salt. Men man skal være forsigtig med, hvad man vælger at rengøre med grapefrugt og salt.

Sådan bruger du disse to ingredienser til at få dit toilet til at skinne igen

Tag en grapefrugt og en stor beholder med salt. Brug en savtakket kniv til at skære grapefrugten over på et skærebræt og drys derefter salt på begge halvdele af grapefrugten. Tag nu et par tykke gummihandsker på og gør dig klar til at dræbe bakterierne i dit toilet.

Først er det en god idé at fugte med blandingen og rengøre indersiden af toiletskålen. Derefter skal du tørre skålen, sædet og låget af toilettet af med grapefrugten og saltet. Pletterne bekæmpes med frugtens naturlige syre.

Skyl med vand - enten ved at bruge en svamp dyppet i vand eller en sprayflaske fyldt med vand. Du vil bemærke er, at dit badeværelse nu vil dufte rent og frisk. Skyl ud og smid grapefrugten væk. Hvis du ønsker det, kan du også bruge grapefrugt og salt til at fjerne pletter i dit badekar.

Når du er færdig med dette, så vil du ikke blot kunne nyde glæde af, at dit toilet er blevet rent. Samtidig vil det også sikre, at en behagelig duft breder sig på hele badeværelset. Netop derfor er det ifølge House Digest blevet en enormt populær løsning i hele verden.