Teenager sparker kvinde i hovedet mens hun planter blomster

15/01/2021 14:50

|

Lukas Jepsen

Foto: Youtube

Mest læste i dag

To gange inden for to dage er totalt tilfældige kvinder helt umotiveret blevet sparket i hovedet af en teenager, som politiet nu mener at have anholdt.

Der er bare nogle mennesker der til tider gør mærkelige ting. Det må man i den grad sige at 19-årig mand har gjort sig skyldig i.

Den unge mand fra Seattle i USA besluttede sig tilsyneladende for at det var en god ide to dage i træk, den 6. og 7. januar at begå umotiveret overfald mod to forskellige kvinder, med foden som foretrukne våben.

Tidligere på ugen delte politiet en video af manden der sparkede en 56-årig kvinde i ansigtet, mens hun ellers bare passede sig selv og plantede blomster. Det var den 7. januar.

Dagen forinden havde den unge mand, lige så umotiveret, sparket en kvinde i hovedet i metroen, og igen kan man gisne om motivet, det resulterede i en hjernerystelse for kvinden.

Kvinden der plantede blomster, kom alvorligt også til skade ved overfaldet, og ifølge Newsner.dk måtte hun indlægges alvorlige ansigtsskader, ifølge mediet ti brud på kindben, næste og øjenhule. Dette overfald blev fanget på overvågningsbilleder, og delt med offentligheden hvilket var med til at fælde gerningsmanden.

Om end Seattles Politi endnu ikke har færdiggjort sagen med den unge mand, er de ret overbeviste om at have pågrebet den rigtige nu, efter hjælp fra offentligheden, og man må håbe at hans dage som umotiveret voldsmand er ovre.