Snydt på mystisk vis: Politi efterlyser vidner

25/10/2021 15:11

|

Christina Hansen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Klokken 14.53 lørdag anmeldte personalet i et supermarked i Nykøbing Sj., at en 17-årig kasseekspedient var blevet snydt i forbindelse med veksling af penge som en service over for en udenlandsk mand.

En sydamerikansk udseende mand havde kokken. ca. 14.20 købt en vare til et meget lille beløb og havde betalt med en mønt, så han fik byttepenge retur.

Straks herefter spurgte manden, om kasseekspedienten kunne veksle et større antal 100 kronesedler til pengesedler med større værdi.

Kasseekspedienten indvilligede og talte mandens pengesedler op, så man var enige om beløbets størrelse.

Efter modtagelse af 100 kronesedlerne blev disse vekslet til pengesedler med større værdi som aftalt, hvorefter den udenlandske mand forsvandt.

Kasseekspedienten konstaterede efterfølgende ved en kasseafstemning, at han på en ukendt måde var blevet snydt for nogle tusinde kroner, da han vekslede pengene for udlændingen, der i øvrigt blev beskrevet som:
175-185 cm høj,
Almindelig af bygning,
Korttrimmet skæg i siderne,
Iført kasket og talte gebrokkent engelsk

Politiet forsøger nu at få den udenlandske mand identificeret og vil i den anledning gerne høre fra borgere, der måtte have set ham i Nykøbing Sj. lørdag eftermiddag.

Kontakt politiet på telefonnummer 114 med oplysninger i sagen.