Politi: Kontakt os endelig hvis du ser dette

13/09/2021 15:30

|

Christina Hansen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Vågen medbilist anmeldte farlig kørsel på Odsherredvej, Holbæk/Odsherred.

Klokken 02.30 natten til mandag anmeldte en bekymret bilist, at der på Odsherredvej – Rute 21 i nordgående retning kørte en bilist, som under kørslen slingrede kraftigt og havde ramt midterste autoværn, men blot var fortsat videre.

Den vågne anmelder fulgte efter og kunne melde til politiets vagtcentral, at bilen kørte af ved Asnæs, hvor en patrulje holdt klar til at tage imod den farlige bilist.

Politiet standsede bilisten på Ny Holbækvej i Asnæs, hvor betjentene konstaterede, at føreren var spirituspåvirket over det tilladte.

Bilisten, en 22-årig mand fra Svinninge, blev anholdt og sigtet for at forårsage færdselsuheld i spirituspåvirket tilstand i forbindelse med det påkørte autoværn.

Han blev taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt.

Nu venter politiet på resultatet af blodprøveanalysen, hvorefter den 22-årige vil høre mere i sagen.

Takket være den vågne anmelder var det muligt for politiet at skride ind over for den farlige kørsel og få standset den påvirkede bilist.

Politiet hører altid gerne fra borgere, der oplever noget lignende – og er det muligt at følge efter en slingrende bil, så forbedrer det politiets muligheder for at finde den mistænkelige bil betragteligt, det skriver de i døgnrapporten.