Idømt 13 års fængsel for mord på en fælles bekendt

11/02/2021 19:45

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En sag om jalousi har kostet en 47-årig mand livet, og nu to mænd 13 års fængsel hver, som straf for de skader forvoldt på den 47-årige, der senere døde af sine kvæstelser.

Sagen er nu endegyldigt afsluttet, efter at sagen har været igennem byretten, har Landsretten nu stadfæstet dommen. Det vil sige at de to sigtede i sagen, mænd på henholdsvis 34 og 40 år.

De to mænd skulle begge have et bekendtskab til mordofferet.

Ifølge en pressemeddelelse fra Vestre Landsret, er roden i hele den tragiske sag, en påstand om at mordofferet, den 47-årige mand, skulle være i besiddelse af en form for pornografisk materiale af en kvinde, som den ene af de to mænd havde et seksuelt forhold til.

Hvorvidt det rent faktisk var tilfældet eller ej, er der stadig en anelse tvivl om, men der var angiveligt ingen tvivl at spore hos de nu dømte gerningsmænd.

Ifølge Landsretten havde de to drabsmænd gjort en betydelig indsats, der i sidste ende endte med at koste den 47-årige livet. De mødtes et øde sted med ham, og tildelte begge flere slag i ansigtet med knytnæve.

Noget der ifølge de forskellige retslige instanser, der har vurderet sagen, var skyld i at offeret senere omkom af skader, følgende et kraniebrud.

De to dømte holder dog fast i, at mord aldrig var intentionen. Ligeledes påstår de at være overraskede over, at det var sådan sagen endte, da de, ifølge TV Midtvest, efterlod offeret kunne han stadig stå på egne ben.

Det ændrer dog ikke meget nu, og efter Landsretten har bekræftet dommen, synes den tragiske sag at være afsluttet, en gang for alle.