Hundeejer udlodder dusør for hjælp: Hvem sparkede hans hund til blods?

22/12/2020 13:15

|

Lukas Jepsen

Foto: Alexander Lindhardt / Facebook

Mest læste i dag

En chokeret hundeejer har sat en dusør på 5000 kroner på højkant, efter at hans hund blev sparket til blods foran Netto.

Seks minutter. Så kort tid tog for hundeejeren Alexander Lindhardt at handel ind i Netto på Korsgade i Slagelse.

I løbet af de seks minutter blev hans hund, Arnold, der stod udenfor og ventede, sparket til blods af en ukendt gerningsmand, og derfor udlover Alexander Lindhardt nu en dusør til den person, der kan sætte navn eller ansigt på den skyldige.

Arnold kom heldigvis ikke noget alvorligt til, og Alexander Lindhardt beskriver hunden som mentalt stærk, hvorfor den nok skal klare sig psykisk, men ikke desto mindre skal den skyldige findes, og sagen er blevet politianmeldt.

Vrede på Facebook

I Facebookopslaget hvor Alexander udlover dusøren fortæller han, at en ældre kvinde kunne fortælle at hunden var blevet sparket, men ikke så meget mere.

Opslaget har, naturligvis fristes man til at sige, fået stor opmærksomhed fra chokerede mennesker med vrede kommentarer mod den endnu ukendte person, og er allerede delt over 3.000 gange.

Andre foreslår i kommentarsporet af Alexander skal tjekke Netto og de omkringlæggende forretningers overvågningskameraer, hvilket han derfor forsøgte, men dog uden held, da der ikke var de rigtige vinkler.