De finder diamantring ved sikkerhedskontrollen i lufthavnen, samler den op og går ombord

07/03/2024 16:16

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
Et par fandt en værdifuld diamantring ved sikkerhedskontrollen i lufthavnen, som de valgte at tage med sig.

Mest læste i dag

Ifølge efterforskerne, var det manden, der bemærkede ringen og samlede den op fra gulvet og straks gav den til sin kone. Hun satte straks ringen på sin finger og satte ægteparret kursen mod deres fly. De endte dog med at blive anmeldt for tyveri.

Et ægtepar er blevet anmeldt for tyveri efter at have samlet en meget værdifuld diamantring op fra gulvet i lufthavnen og derefter være gået om bord på deres fly, som om intet var hændt. Det skriver Fanpage.it.

Ringen var faktisk blevet tabt af en passager foran dem, som havde mistet det dyrebare smykke under det forudgående sikkerhedstjek. Da hun ikke kunne finde sin ring, valgte hun til sidst at anmelde dens forsvinden.

Episoden fandt sted nær sikkerhedskontrollen i Catania–Fontanarossa Lufthavn. Ejeren af ringen var i færd med at passere sikkerhedskontrollen i den sicilianske lufthavn, da hun tabte sit smykke: en ring i hvidguld med tre diamanter.

Kvinden bemærkede dog ikke straks, at hun havde mistet sin meget værdifulde ring. Derfor gik hun om bord på sit fly. Det var først ved ankomsten, at hun fandt ud af, at hun havde mistet sin ring.

Kvinden anmeldte straks den forsvundne ring til politimyndighederne og angav det mulige område for tabet. En efterforskning udført af politiet i lufthavnen afslørede hurtigt, at de to ægtefæller, der også var i færd med at forlade lufthavnen, havde taget ringen med sig, i stedet for at aflevere den.

Ifølge efterforskerne var det manden, der bemærkede ringen og samlede den op fra gulvet og straks gav den til sin kone. Hun satte med det samme ringen på sin finger, og sammen gik de to ægtefæller mod deres fly med destination i Milano.

Parret blev opsporet af betjente fra politiet i Catania lufthavnen, hvorefter de straks indrømmede at have taget ringen, som de gav til politiet.

Den værdifulde ring blev derfor beslaglagt med henblik på at kunne blive returneret til den retmæssige ejer. Den lokale retsmyndighed blev informeret, og ægteparret blev anmeldt for tyveri.