Nyforelsket kendispar: Vi vil have en baby

04/11/2020 15:58

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Skuespiller Robert Hansen og reality-stjerne Nynne Larsen, har besluttet sig for at de nu vil have et barn sammen, på trods af et endnu meget ungt forhold.

Det har været fart over parforholdet hos de to kendisser, der i september mødtes på en café. Allerede to måneder efter første møde, har parret besluttet at de vil flytte sammen, og længe skulle der ikke gå før snakken om et barn trængte sig på.

Nynne Larsen, der er bedst kendt for Divaer i Junglen og Dagens mand, fortæller nu Realityportalen, at de to har haft samtaler om børn. ” vi vil gerne have en bebs på et tidspunkt”

Flytter ind hos Robert

Nynne, der netop nu er ved at flytte ind hos Robert Hansen og hans otteårige søn, men hun er ikke bange for at pladsen bliver for træng. ” Hvis vi siger, at jeg bliver gravid, så er det jo ikke sådan, at babyen skal have sit eget værelse fra dag et af, men noget større vil der nok på sigt blive tale om”

Selvom parforholdet har bevæget sig i høj fart, og snakken om et barn har været på bordet, bliver det noget de to nyforelskede holder lidt igen med. ” det er ikke noget, vi giver os i kast med i næste måned, så det er ikke et hastværk”