Gustav Salinas med trist nyhed: Har modtaget uhyggelig besked i e-Boks

07/11/2023 12:26

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Thomas Laursen/Ritzau Scanpix
Det er ikke ønsketænkning at modtage en besked, som den Gustav Salinas har modtaget.

Mest læste i dag

For ikke så længe siden kom det for en dag, at en læge fra Region Hovedstaden ulovligt havde fået adgang til over 1.200 patientjournaler.

B.T. rapporterede om denne hændelse for cirka to uger siden og interviewede også en af ofrene ved navn Josephine.

Lægen, der blev idømt 60 dages betinget fængsel, havde krænket privatlivet for 14 kendte personer og flere gravide kvinder ved at snage i deres journaler. I retten forsvarede lægen sig med ordene, "Jeg har ikke handlet med onde hensigter," men hun brød sammen i gråd, ifølge B.T.

De personer, der blev udsat for denne indtrængen, herunder Josephine, blev konfronteret med den ubehagelige besked via e-Boks, som Josephine beskrev som "ubehagelig."

Nu har iværksætteren Gustav Salinas oplevet noget lignende. Tidligere kendt fra reality-tv, har han delt et billede af en foruroligende besked, som han modtog via e-Boks. Beskeden afslørede, at en person ulovligt havde adgang til hans lægejournaler og personlige oplysninger.

Udover billedet har Gustav Salinas udtrykt sin ubehag ved at have modtaget denne skræmmende besked med følgende ord: "Gud, det er virkelig ubehageligt! Jeg har netop fået besked fra retten om, at der tydeligvis er en person i det offentlige system, der har inspicieret min lægejournal og personlige oplysninger uden min tilladelse. Det er utroligt, at sådan noget kan ske. Men jeg er lettet over, at personen er blevet opdaget."

Hele Gustav Salinas' opslag kan ses nedenfor.