Caroline Fleming åbner op om tabu: Påvirkningen på familien har været enorm stor

04/02/2021 12:14

|

Lukas Jepsen

Foto Caroline Fleming/Instagram

Mest læste i dag

Caroline Fleming har taget en ny opgave på sig, og vil nu være ambassadør for ADHD-foreningen.

Det har den kendte tv-personlighed nu offentliggjort på sin Instagramprofil – Det skriver Ekstra Bladet.

”Jeg er meget beæret og stolt over at dele med jer, min accept som Ambassadør for den meget vigtige ADHD-forening. Jeg glæder mig meget til at hjælpe med at gøre en kæmpe forskel. Jeg ser frem til at være med til at ændre den nuværende tabu betragtning af diagnoser, da disse faktisk kan være nogle af livets største gaver, når man får den rigtige hjælp og vejledning,” – Skriver hun indledningsvist.

Beslutningen kommer efter at Caroline Flemings yngste søn, Nicholas, som hun fik med Nicklas Bendtner, har fået diagnosen ADHD, noget hun også selv tidligere har kommenteret på det sociale medie.

”At være forælder er det, jeg elsker mest ved livet. Men det er også, til tider, en af ​​de største udfordringer. Mit yngste barn har en meget svær diagnose - ADHD. Jeg vidste aldrig før rigtig noget om dette ualmindeligt vigtige emne, men lige nu lærer jeg med lynets hastighed. Det måtte jeg, da påvirkningen på vores familie på alle niveauer har været så enorm stor,”

Igennem arbejdet som ambassadør håber 45-årige Caroline Fleming på at kunne bryde, det hun selv kalder et tabu, angående diagnosen.

”Jeg vil gerne være med til at udbrede denne forståelse og være med til at give adgang til den rigtige hjælp, så alle der har brug for hjælp, kan få det,”