Sygeplejerske er fuldstændig tatoveret fra top til tå: Nu deler hun hvordan hun så ud før

14/10/2023 20:14

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Instagram
Den 30-årige kvinde var på et tidspunkt bekymret for, om hendes tatoveringer kunne få betydning for hendes jobmuligheder, og hendes forældre advarede hende om det samme. Hun elsker dog sit udseende, og ville ikke ændre det den dag i dag.

Mest læste i dag

En kvinde, der i dag er lidenskabelig omkring tatoveringer, oplevede engang bekymringer om, hvordan hendes tatoveringer ville påvirke hendes beskæftigelsesmuligheder. Nu deler hun sin historie om sin transformation.

Milana Pulliainen fra Finland fik sin første tatovering i en ung alder, blot 17 år gammel. Hurtigt derefter fulgte flere tatoveringer, indtil hendes krop var næsten fuldstændigt dækket.

Da den nu 30-årige kvinde, fra den lille by Pieksämäki, først begyndte at udsmykke sin krop med tatoveringer, bekymrede hun sig oprindeligt om, hvordan dette ville påvirke hendes jobmuligheder.

Foto: Instagram

I dag arbejder hun som praktiserende sygeplejerske i Finland og er meget tilfreds med sit job. Hendes mange tatoveringer, selv i ansigtet og på hænderne, har ikke haft nogen negativ indflydelse på hendes karriere.

"Jeg troede aldrig, jeg ville have så mange tatoveringer, fordi jeg var bange. Jeg frygtede, at det ville påvirke mine jobmuligheder, eller at folk ville dømme mig," udtalte hun.

Men Milana blev inspireret af en kunstner og er nu ligeglad med andres mening. Hun har endda delt et billede, der viser hendes udseende før hendes omfattende tatoveringer.

Hun har delt et sammenlignende billede, hvor hun på den ene side er fri for tatoveringer og har langt hår ned til skuldrene. På det andet billede er hun skaldet med store øreringe og dækket i tatoveringer.

Foto: Instagram

"Folk har især bemærket mine ansigtstatoveringer. Her i byen er det usædvanligt for en kvinde at være skaldet. Mine ansigtstatoveringer har ændret mig radikalt," fortalte hun.

"Jeg besluttede mig for at klippe mit hår af, og tatoveringerne passede perfekt til mit skaldede udseende. De har tilført farve til mit liv. Jeg finder også ansigtstatoveringer smukke."

Hun har dog indrømmet, at hendes familie oprindeligt var imod hendes beslutning om at få så mange tatoveringer, men nu støtter de hende fuldt ud. Desuden har hun ingen planer om at stoppe med at få tatoveringer i nær fremtid.

"Mine forældre sagde først, at jeg ikke skulle få flere tatoveringer, men i dag er de okay med det. Min storesøster er selv en fan af tatoveringer og har altid støttet mig. Også mine venner er begejstrede for mine tatoveringer," sagde hun.

Foto: Instagram

"Jeg har fået tatoveringer i så lang tid, at jeg snart er fuldstændig dækket. Næste måned planlægger jeg at fuldføre min primære tatovering. I april og maj bliver mine baller også tatoveret."

"Håbet er, at jeg kan tjene som et eksempel for andre, så de tør forfølge præcis det, de ønsker."