Rasende kvinde: Nabo bliver ved, på trods af politianmeldelse

30/07/2023 16:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Selvom kvinden har anmeldt sin nabo til politiet, har det ikke løst problemet.

Mest læste i dag

Mumsnet har en frustreret forælder delt sine frustrationer i et indlæg om affald og en nabo, der virker ekstremt ligeglad med, hvor affaldet ender.

Har du nogensinde været træt af din nabo? Det er denne forælder i hvert fald. Og med god grund. Det er virkelig frustrerende at bo ved siden af en nabo, der er rodet.

Ingen har lyst til at kigge ud af vinduet og se naboens affald, der ligger og venter på at blive fjernet. Men der er kun så meget, man kan gøre.

Rod overalt

"Min nabo smider hele tiden affald foran mit hjem - Jeg har anmeldt dem, men de stopper ikke," fortæller hun opgivende. Frustrationen har nået sit højeste punkt, efter at der er blevet smidt mere affald uden for hendes hjem, selv efter tidligere anmeldelser til naboen om præcis det samme problem.

Personen fortæller også, at naboerne roder i deres egen baghave – hvilket er helt fint. Det er deres baghave, og de kan gøre, hvad de vil der. Problemet opstår, når de smider deres affald i den fælles gyde og uden for andres huse.

Efter at have anmeldt dem til kommunen, som kom og fjernede affaldet, har der været roligt i lang tid. Indtil i dag ... "hvor jeg skulle tage skraldespanden ud, og de har smidt mere ting."

Sådan kan hun tackle problemet

Kommentarerne strømmer ind fra andre forældre, der giver deres bedste råd til, hvordan problemet kan løses én gang for alle.

En person foreslår at involvere kommunen: "Kontakt kommunen hver eneste gang. Det er en fælles gyde, som alle kan bruge, ikke deres personlige affaldsdepot."

En anden afslører: "Folk smider også ting uden for min ejendom, og jeg anmelder det hver eneste gang."

Imens råder en anden til en mere praktisk løsning: "Smid deres affald tilbage på deres skraldespande, hvis du kan. Gyden fungerer sandsynligvis som en flugtvej i tilfælde af brand for beboerne."