Kvindes vrede eksploderer ombord på flyet, da hun skal sidde ved siden af en mor og hendes søn: Men én bemærkning får personalet til at gribe ind med konsekvenser

04/07/2023 14:36

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Marissa Runddell
En rasende kvinde havde ingen tålmodighed til at sidde ved siden af en 19-årig mor og hendes barn. Men så griber flypersonalet ind med en snedig reaktion.

Mest læste i dag

At tage børn med ud at flyve kan være udfordrende. Når man sætter sig i flysædet, kan de små have svært ved at håndtere lydene, trykket i ørerne og de forskellige omstændigheder, der gør en flyvetur speciel. Som følge heraf kan børnene græde, og det kan være svært for både forældre og andre passagerer at håndtere gråden.

Den 6. februar oplevede 19-årige Marissa Rundell fra New York en ubehagelig episode med en medpassager, der førte til indgriben fra personalet. Moderen filmede hændelsen med sin mobiltelefon og delte optagelsen på Facebook.

Det verbale angreb på den unge mor fandt sted, da hendes fly var ved at lette fra JFK-lufthavnen i New York. Den uidentificerede kvinde var allerede vred, da hun skulle gå om bord som den sidste. Men da hun fandt sin plads og lagde øjnene på den unge mor og hendes otte måneder gamle søn, blev hendes vrede forvandlet til ren raseri.

Kvinden smed sine tasker rundt og råbte, at det var latterligt, at hun skulle sidde så langt tilbage i flyet. Da den unge mor bad kvinden om at tale pænt, fik hun besked på at lukke munden og tie stille. En stewardesse kom hurtigt til stedet og forsøgte at berolige den irriterende passager. Kvinden erklærede dog, at hun under ingen omstændigheder ville sidde ved siden af en grædende baby på flyet.

Stewardessen tilbød kvinden et andet sæde, men i stedet bad kvinden om at få stewardessens navn: "Det er Tabitha," svarer stewardessen. "Tak skal du have, Tabitha. Du har ikke noget job i morgen, at du ved det," smisker kvinden skarpt tilbage.

Det var en kommentar, kvinden aldrig skulle have sagt.

Lige efter ordene forlod kvindens mund, meddelte stewardessen koldt, at kvinden ikke længere ville få lov til at flyve med. Pludselig ændrede kvindens tone sig radikalt.

"Undskyld, undskyld, jeg bliver nødt til at flyve med dette fly. Jeg var bare så stresset, og jeg ville ikke råbe af nogen," lød det helt passivt fra kvinden i flysædet. Stewardessen forsøgte at forklare, hvordan kvinden havde råbt af de andre passagerer, mens kvinden undskyldte.

Men det hjalp ikke. Kvinden blev smidt af flyet, og ifølge Marissa Rundell opførte kvinden sig voldsomt og råbte og skældte ud hele vejen ud af flyet.

I sit opslag på Facebook takkede den unge mor personalet for at være opmærksomme og forhindre kvinden i at mobbe hende og hendes søn.

"Denne kvinde troede, at hun kunne være grov mod mig og min søn, Mason. Nu kommer hun ikke hjem i dag. Tak til flypersonalet for ikke at lade hende mobbe os. Karma kan være en forfærdelig kælling," skriver Marissa Runddell, hvis video af optrinnet er blevet set af næsten en million gange.