Kvinde fik venlig anmodning fra stewardesse, men nægtede: Nu får hun ros på nettet

05/08/2023 17:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
En kvindelig flypassager fik en venlig anmodning fra en stewardesse, men sagde nej. Og derfor bliver hun nu hyldet på internettet.

Mest læste i dag

En kvindelig flypassager har fået sin video til at gå viralt på TikTok, hvor hun nægter at give sit flysæde til et barn. Dog er vreden ikke rettet mod kvinden.

Kvinden bag videoen hedder Sabra og bruger @lifewithdrsabra som sit TikTok-brugernavn.

Den korte video er blevet delt utallige gange på det sociale medie og har allerede opnået over 2,4 millioner visninger på kort tid ifølge Newsweek.

"P.O.V: Stewardessen spørger mig, om jeg vil opgive mit A1-sæde, så et barn kan sidde sammen med sin familie," lyder teksten på videoen.

Mens teksten fremvises, vises en optagelse af Sabra, der smilende sidder i sit sæde. Det er tydeligt et Business Class-sæde med rigelig benplads.

Videoen fortsætter med Sabra's egen kommentar: "Det bliver et nej fra mig. Ville du have givet din plads væk? De endte også med at finde en anden løsning, så nej, jeg er ikke et forfærdeligt menneske. Og barnet var 13 år."

Mange har i kommentarsporet undret sig over, hvorfor det var nødvendigt at kræve Sabras sæde, når det allerede var et individuelt sæde i Business Class.

"Et A1-sæde er enkeltstående i Business Class. Der ville ikke have været nogen at sidde ved siden af," skrev en bruger, til hvilket Sabra svarede: "Det er stadig over for en anden person."

Andre har rost Sabra for ikke at lade forældrene få hendes sæde. De har påpeget, at det er forældrenes eget ansvar at sikre, at de kan sidde sammen med deres børn.

"Godt gjort! Hvis de ønskede, at deres barn skulle sidde ved siden af dem, skulle de have reserveret sammenhængende pladser," skrev en bruger.

"Skift aldrig sæde, medmindre du får en opgradering. Andre menneskers dårlige planlægning er ikke dit ansvar," skrev en anden.

"Jeg spekulerer på, om nogle bevidst køber de billigste billetter for så at bede andre om deres plads ved hjælp af 'Jeg har børn - flyt venligst' kortet," lød det fra en tredje.

"Det værste er, at barnet ofte er omkring 12 år og sagtens kan klare flyveturen alene," skrev en fjerde.