Flypassagerer raser over kvinde: Fik et chok, da de så, hvad hun gjorde på flyet

23/07/2023 06:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Youtube
En kvindelig flypassager tog opholdet i flyet lidt for letsindigt, da hun pludselig strakte armene i vejret, og brugte luftkanalen til noget meget besynderligt.

Mest læste i dag

Det kan være udfordrende at rejse med andre passagerer, og uanset om man vil det eller ej, så ender man ofte med at håndtere snorken, sædespark, uhøfligheder og andre ubehagelige situationer.

Indimellem kan man virkelig undre sig over, hvorfor man overhovedet besluttede sig for at sætte sig til rette i flysædet i første omgang. Men ikke alle føler sig fanget på samme måde under flyveturen.

Nogle mennesker tager det hele meget lettere, måske endda lidt for let.

I hvert fald har en kvinde's opførsel i flyet fået andre passagerer til at spærre øjnene op, som beskrevet af The Sun.

En mor besluttede sig nemlig for at udnytte flyveturen fra Antalya, Tyrkiet, til den russiske hovedstad, Moskva, ved at tørre et par hvide underbukser i flyets aircondition. Denne mærkværdige handling blev fanget på video og er sidenhen blevet spredt på nettet.

Ifølge øjenvidner sad den anonyme mor med armene strakt over hovedet i over tyve minutter for at tørre de formentligt våde underbukser.

Foto: Youtube

"Alle kiggede forundret og nysgerrigt, men der var ingen, der sagde noget," udtaler en anonym medpassager ombord på flyet. Selvom kvindens medpassagerer ikke sagde noget, har videoen sidenhen vakt stor forargelse på nettet.

"Nå måske var flyets afgang så turbulent, at hun havde et uheld," skriver en netbruger ved navn Dmitriy Biryukov som kommentar til videoen, mens en anden bruger mener, at det ikke engang er kvindens egne underbukser.

"De er for små til en voksen. Det ligner, at de tilhører et barn," skriver Alexandra Alexandra i sin kommentar til videoen.