Fantastisk! Sådan får du 'sugerør' af plastik hver gang på McDonald's

23/08/2023 08:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Rigtig mange er træt af papsugerør, men nu er der heldigvis en løsning, som sikrer dig et sugerør af plastik, hver gang du besøger 'Den Gyldne Måge'.

Mest læste i dag

I løbet af de seneste år har der været en stigende opmærksomhed, især i EU, omkring at reducere brugen af engangsplastik.

Dette medfører, at det næsten er umuligt at finde engangskopper, tallerkener, bestik og lignende lavet af plastik i supermarkederne. I stedet tilbydes produkter fremstillet af papir, bambus eller andre miljøvenlige materialer.

Dette skridt er gavnligt for miljøet og også for pengepungen, da det ofte er dyrt og unødvendigt kun at bruge genstande én gang.

Der er dog generel enighed om, at der stadig er situationer, hvor plastik er den mest egnede løsning, som f.eks. sugerør.

Sugerør har været et betydeligt emne på sociale medier i de seneste år, især når det kommer til nedvurdering af den alternative løsning til plastiksugerør, nemlig papirsugerør.

Papirsugerør har tendens til at opløses relativt hurtigt i drikkevarer, og de har svært ved at klare tykke væsker som milkshakes og smoothies.

Dette har tidligere ført til et forslag fra borgere om at genindføre plastiksugerør, selvom dette forslag aldrig blev vedtaget.

For at håndtere dette problem kan man i stedet vælge at investere i genanvendelige sugerør lavet af materialer som metal, glas eller bambus. Dog er det sjældent, at folk slæber sådanne sugerør med sig overalt, og dette er derfor stadig et problem, især når man køber take away fra steder som McDonald's.

En video, som er blevet delt på TikTok, afslører en metode til at få et "sugerør" lavet af plastik HVER GANG man besøger McDonald's.

Videoen viser en fyr, kendt som @papaolsen på TikTok, der demonstrerer, hvordan man kan bruge de små flag, som ofte findes på McDonald's-restauranter, som et sugerør. Dette giver mulighed for at undgå de papirsugerør, som normalt udleveres med drikkevarerne.

Med udtalelsen "Så er det farvel til papir," viser TikTok-brugeren, hvordan han fjerner et papirsugerør med et knips.

@PapaOlsen har over 80.000 følgere på det sociale medie, og hans videoer bliver derfor ofte set af mange tusinde mennesker. Hans "McDonald's-hack" video er gået viralt, og den er blevet set imponerende 1,2 millioner gange og har modtaget hele 57.100 "likes".