Amandas tandrejse til Tyrkiet blev en stor fortrydelse, da hun indså konsekvenserne.

04/07/2023 11:55

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Twitter
Amandas forventning om et strålende smil blev vendt til et mareridt af en tandrejse, da hun fra Belfast, Nordirland, i stedet stod tilbage med en betydelig tandlægeregning, hævelse i ansigtet og ødelagte tænder.

Mest læste i dag

Turners lidelser stammede fra en katastrofal rejse til en billig tandlæge i Tyrkiet, på trods af at hendes ansigt var hævet som følge af fåresyge. Hun havde taget turen til Istanbul i håb om at få en billig tandbehandling til kun 25.000 danske kroner for alle hendes tænder.

Som det ofte siges, får man, hvad man betaler for, og Amanda endte nu med en tandlægeregning på over 120.000 DKK.

Selvom hun oprindeligt ønskede tandkroner, fjernede de tyrkiske tandlæger faktisk hendes naturlige tænder. De sleb hendes tænder ned til spidser og fejlagtigt satte flere strimler af falske tænder på. De fusionerede endda nogle af hendes tænder sammen.

"Jeg kunne mærke, at de tænder, de satte på, ikke sad korrekt. De havde brugt 'cement' i mine tænder, og mine egne tænder var i ekstrem smerte," fortæller Amanda ifølge LADbible.

"Det er en smerte, som jeg aldrig havde forestillet mig."

Efter at være kommet hjem fra Tyrkiet måtte Amanda tilbringe fem dage på hospitalet som følge af komplikationer.

"Du får ikke, hvad du betaler for. Når du klager, efterlades du alene på gaden. De aflyser dit hotel og transport," siger hun.

Tandlægen Rhona Eskander fra Chelsea har hjulpet den 34-årige kvinde med at genoprette hendes smil, men det har været en lang, smertefuld og dyr oplevelse.

"Ingen af hendes tænder vil være ægte, da skaden er for omfattende til at kunne reddes," fortæller tandlæge Rhona Eskander.

Amanda påpeger, at hun har brækket flere tænder, fået flere infektioner og har ødelagte tænder, der ikke kan repareres.