2-årig nægter at flytte sig: Så kommer faren på en genial ide

24/09/2023 17:57

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Youtube
Datteren lagde sig på jorden i indkørslen og nægtede at flytte sig. Det fik faren til at tænke kreativt.

Mest læste i dag

Børn kan undertiden udvise hysterisk adfærd. De kan blive fuldstændig overvældet af de mindste ting, og alle forældre (selv dem, der påstår, de ikke kan, er ikke ærlige) kan nikke genkendende til, at børn nogle gange kan forvandle sig til små tyranner, der kun adlyder sig selv.

Hvem har ikke set et barn, der har mistet besindelsen i et supermarked? Det er ikke altid let at forstå, hvorfor barnet vælger at opføre sig sådan, og det kan være en kilde til frustration for forældrene.

Det er sandsynligvis også sådan, en far i Canada har følt det, da hans datter valgte at blokere indkørslen.

Nægtede at rejse sig op

Moren til dette lille barn stod inde i familiens hjem og kiggede ud på indkørslen, hvor faren havde parkeret sin bil. Han havde lige hentet deres datter fra børnehaven, men da hun kom ud af bilen, ville hun ikke bevæge sig videre. Hun lagde sig ned på jorden og nægtede at flytte sig. Det fik moren til at beslutte sig for at tage sit kamera frem.

Selvom videoen blev delt tilbage i 2018 på Youtube, mister den ikke sin morsomhed, og det er uden tvivl et dilemma, som mange forældre også oplever i dag. Moren har skrevet følgende besked til videoen:

"Jeg optog denne video af min kæreste og vores datter, Juliette, der fyldte 2 år i oktober. De kom hjem fra arbejde og børnehaven. Hun er en lille pige, der elsker at grine og få andre til at grine."

Det er bestemt lykkedes med denne video. I stedet for at indlede en diskussion med den lille pige eller skælde ud, besluttede faren at bære hende ind som en taske. Det er da en smart løsning! Måske er det et trick, som andre forældre kan lære af?

Du kan se den morsomme video nedenfor: