Lisa fik et chok, da hun så, hvad der gemte sig i sin pizza - du vil ikke tro det!

21/03/2023 15:03

|

Thea Andersen

Foto: Privat

Mest læste i dag

Norske Lisa Mari Nygård mistede hurtigt appetitten, da hun så, hvad der gemte sig inde i pizzabunden.

I forrige weekend besøgte Lisa Mari Nygård, der er 24 år gammel, en pizzeria i Kongsvinger, Norge sammen med nogle af sine veninder.

Efter at have spist besluttede hun sig for at tage nogle af pizzaens overskydende stykker med hjem, men da hun ville spise resterne den næste dag, opdagede hun noget mærkeligt på et af stykkerne.

Da hun undersøgte det nærmere, opdagede hun et stort stykke husholdningsfilm inde i pizzabunden, som hun fandt yderst ulækkert. Lisa fortalte også, at der sad et hår fast til filmen.

Det skriver DinSide.

- Plastfolien var hverken i eller oven på fyldet, men derimod inde i dejen. Det gør det endnu værre, siger den 24-årige, der selv er uddannet kok.

Foto: Privat

Fik en undskyldning

Da hun opdagede filmen, kontaktede hun restauranten på Facebook. 

De reagerede hurtigt og undskyldte hændelsen.

- Jeg fik en undskyldning, og et tilbud om en gratis pizza og en stor sodavand, fortæller Lisa Mari Nygård.

Selvom hun sætter pris på forsøget på at rette op på fejlen, er hun fast besluttet på aldrig at spise en pizza fra samme sted igen.

Petter Johansen arbejder som daglig leder hos 'Pizzabakeren Kongsvinger', og bekræfter, at de har undskyldt hændelsen.

- Det er frygtelig trist, at sådan noget kan ske, og vi har undskyldt med et tilbud om en gratis pizza og stor sodavand. Her er der sket en menneskelig fejl, og det håber jeg er forstået, siger Petter Johansen til Dagbladet.