Pernille blev gift for anden gang i DR-program: Sådan var eksmandens respons

21/09/2023 14:31

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Nu deler Pernille fra 'Gift ved første blik' sin oplevelse af, hvordan hendes tidligere ægtemand reagerede, da han opdagede, at hun skulle deltage i DR's kærlighedseksperiment.

Mest læste i dag

Det er altid spændende at følge med, når DR sender deres populære tv-program 'Gift ved første blik'. I programmet parres danskere, og deres første møde finder sted på kirkegulvet, stranden eller et helt andet overraskende sted, hvor de siger ja til hinanden.

Forrige uge blev det andet afsnit af årets 'Gift ved første blik' sendt, hvor bl.a. Pernille Mikkelsen og Martin Brodersen sagde ja til hinanden foran rullende kameraer.

For begge er det den anden gang, de træder ind i ægteskabslivet.

I dette afsnit lærer vi Pernille bedre at kende og hører om hendes tidligere ægteskab, som endte for fem år siden. Hun deler også, hvordan hendes eksmand reagerede, da hun besluttede at deltage i DR-programmet og sige ja til en ny og ukendt partner.

Hun fortæller sin historie til HER&NU.

"Jeg må indrømme, at jeg var en smule nervøs for at fortælle ham det, da det var noget helt nyt for mig. Men faktisk har han været en af mine største støtter igennem hele projektet," siger Pernille.

Pernille og hendes eksmand tilbragte 18 år sammen.

I dag er de stadig tætte venner, så tætte, at han endda tilbød at hjælpe med at filme, da hun skulle optage nogle klip af sig selv i begyndelsen af DR-eksperimentet.

Du kan se 'Gift ved første blik' og afsnittet, hvor Pernille og Martin bliver gift, ved at følge dette link til DRTV.

Desuden kan du møde de øvrige deltagere i denne sæson af 'Gift ved første blik'.