Kvinde gik ned for at handle i Coop 365discount: Kort efter var hun 500.000 kroner rigere

02/05/2023 10:30

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com Foto: Shutterstock.com
En kvinde fra Østsjælland kan stadig ikke helt forstå, at hun har skrabet sig til hovedgevinsten på 500.000 kroner på påske-skrabeloddet ’Gækkebrev’: ”Hvem er dog så heldig at gå ned for at handle i ’365 Discount’ og købe et skrabelod til 500.000 kroner?” spørger hun vantro.

Mest læste i dag

Et pensionist-ægtepar fra Østsjælland fik mere end bare påskeæg og påskeharer med hjem i kurven, da kvinden for nyligt var nede for at handle i den lokale discount-butik.

- Jeg købte også et skrabelod, et Gækkebrev, men jeg skrabede det ikke. Jeg vinder aldrig mere end 25-50 kroner, så jeg gik først rundt derhjemme uden at tænke over det. Men så kom jeg i tanke om det og satte mig ned for at skrabe, fortæller kvinden.

- Jeg så ikke, at der var gevinst i første omgang, men så kiggede jeg igen og tænkte: ’Det er løgn!’, fortæller hun. For jo: Hun havde lige skrabet tallet 500.000 tre gange på det samme skrabelod.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Da kvindens mand kort efter kom hjem, bad hun ham først sætte sig ned, før hun viste ham skrabeloddet, der lå på bordet.

Han kiggede på det og nikkede så: Den var god nok – det var skrabeloddet med hovedgevinsten på 500.000, som lå foran dem.

- Og så fandt jeg ud af, at der kun er et eneste Gækkebrev-skrabelod i hele Danmark, hvor der er 500.000 kroner på. Og så spørger jeg: ”Hvem er dog så heldig at gå ned for at handle i ’365 Discount’ og købe et skrabelod til 500.000 kroner?”, siger hun vantro.

Kvinden fortæller, at hun og manden nu har planer om en rejse sydpå med både børn og børnebørn – det skulle der nok være råd til, mener hun.

- Vi er jo i den alder, hvor vi ikke skal ud at købe hus og hjem, men vi kan godt lide at tage sydpå... Og ellers skal vi bare bruge pengene til at hygge os med. Vi planlægger for eksempel et weekendophold med lidt luksus for os selv, fortæller kvinden.

Læs mere om Quick her.