Historisk fejl i 'X Factor': Sejren blev tildelt til den forkerte vinder!

01/04/2023 18:01

|

Thea Andersen

Pressefoto: TV 2 Pressefoto TV 2
Fejl i tælling af stemmerne fører til chokerende resultat.

Mest læste i dag

Senest.dk kan nu afsløre, at der er fundet en fejl i tællingen af stemmerne i finalen af 'X Factor' 2023, og at vinderen faktisk var en helt anden end den, der blev annonceret i går aftes.

I stedet for at ROSÉL vandt med deres sang 'Jeg er almindelig', viser det sig nu, at det var Sigalaz, der løb med sejren med deres vindersang 'Ran Slirpa'.

Fejlen blev opdaget tidligere i dag, den 1. april, da en medarbejder kom til at kigge på en fejlagtig optælling i systemet, og herefter blev stemmerne genoptalt.

Det viste sig, at Sigalaz havde fået 53,92 procent af stemmerne i finalen, mens ROSÉL kun fik 46,08 procent.

Det var en stor overraskelse for alle, inklusiv for Sigalaz selv, som havde accepteret nederlaget og ønsket ROSÉL tillykke med sejren.

Dette er en historisk fejl, da det aldrig før er sket, at der er blevet fundet en fejl i stemmetællingen i 'X Factor' i Danmark.

Mange fans af ROSÉL har udtrykt deres frustration på sociale medier og krævet en revanche, mens andre fans af Sigalaz jubler over den uventede sejr.

Er I overraskede over fejlen i tællingen af stemmerne, eller havde I en fornemmelse af, at der var noget galt såsom en aprilsnar?

Hør vindersangen 'Ran Slirpa' her.

Vi ønsker ROSÉL stort tillykke med den velfortjente og flotte sejr.

Se eller gense 'X Factor' på TV 2 PLAY.