Fandt sammen i Landmand søger kærlighed: Nu er de gået fra hinanden

18/01/2021 11:21

|

Lukas Jepsen

Foto: Landmand søger kærlighed/TV2,BLU

Mest læste i dag

Hvis kærligheden var nem at finde, havde vi ikke brug for datingprogrammer som Landmand søger kærlighed. Men selv når det så lykkes at finde en potentiel livspartner i et datingprogram, er der desværre ingen garanti for kærlighed.

Det må Martin og Natascha sande, efter at de to nu er flyttet fra hinanden.

Det hele tegnede ellers så godt for landmandsparret. Martin og Natascha var en af de store succeshistorier i femte sæson af TV 2-programmet ’Landmand søger kærlighed’. De fandt til sidst i programmet hinanden, og kunne ikke længe efter dele med offentligheden at de var flyttet sammen – Det skulle dog ikke vare ved.

Efter to års parforhold, har Martin nu fortalt til Her og Nu at de to ikke længere bor sammen, eller er kærester.

” Vi er gået fra hinanden. Det skete sidste år i 2020. Vi har fundet ud af, at vi ikke havde de samme interesser. Vi ville ikke det samme,” – Siger den 34-årige Martin til Her og Nu.

Hvad det var, der til sidst gjorde at parret ikke kunne fortsætte deres forhold, kommer Martin ikke nærmere ind på, men han fortæller at forholdet ikke har skræmt ham fra nye romantiske eventyr.

”Jo før, jo bedre! Vi skal selvfølgelig være enige om tingene, men det kunne være dejligt at få en kvinde igen,” – Siger han, men fortæller samtidig at det ikke bliver som deltager i et datingprogram, at kærligheden skal findes.

”Det har jeg prøvet nu, så det tror jeg ikke, jeg skal igen. Det var spændende nok at være med, men nu skal vi finde kærligheden på en anden måde,” – Siger han afsluttende.