En frisør deler: 'Ting kunderne gør, som vi synes er direkte klamme'

08/09/2023 11:23

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Ingen ønsker vel, at havne i 'den sort bog' hos sin frisør?

Mest læste i dag

Hvis du nogensinde er ankommet til din frisør for sent, i dårlig form eller med urent hår, har vi nogle vigtige informationer til dig.

Selvom der måske har været gode grunde til din opførsel, er det meget sandsynligt, at din frisør blev irriteret, da disse er blot nogle få af de ting, som professionelle frisører anser for at være irriterende.

Selvom du måske har lært nogle af disse regler på den hårde måde, vil andre måske komme som en overraskelse. Især frisørens råd om at undgå farvning af beskidt hår kan være chokerende for nogle, da det tidligere blev anbefalet af frisører.

Når det kommer til slet ikke at dukke op, så husk venligst, at din frisør lider økonomisk, når du udebliver. Derfor bør du forvente at blive opkrævet for en udeblivelse.

Det er dog vigtigt at bemærke, at det er en helt anden situation, hvis du er syg og ikke kan komme. Faktisk vil din frisør foretrække, at du bliver hjemme, som Telesa forklarede. Hun nævnte syge kunder som en undtagelse og sagde, at det stadig er en udfordring i dag.

Det skriver Mirror.

"I disse tider kan jeg ikke forstå, at dette stadig sker. De fleste af os, inklusive mig selv, undlader at opkræve gebyrer for aflysninger på grund af sygdom, fordi vi ikke ønsker, at du skal komme, hvis du er syg. Jeg ønsker ikke at aflyse en hel uges aftaler for at rumme en enkelt kunde. Jeg forstår, at mange af jer har ventet længe, men jeg beder dig om ikke at komme, hvis du er syg," forklarede hun.

Til sidst diskuterede Telesa kunder, der hævder, at ingen kan klippe eller farve deres hår på den ønskede måde.

"Dette er en stor advarsel for mig, da det ofte indikerer, at uanset hvad jeg gør, vil du ikke være tilfreds. Selvfølgelig gør vi vores bedste, og nogle gange har du haft dårlige oplevelser med frisører, der ikke har leveret det ønskede resultat. Men jeg vil sige, at 99 procent af tiden er problemet sandsynligvis dig," tilføjede hun.