Den store bagedyst-vinder: Det skal der ske nu

30/11/2020 12:24

|

Lukas Jepsen

Foto: DR / Conny Kaalund O'Carrol

Mest læste i dag

Det tog ni programmer, et utal af fantastiske kager og præstationer før Mads kunne kalde sig vinder af Den store bagedyst 2020.

Han var en fanfavorit nærmest fra starten. Hans kreativitet, millimeter præcision og bagekundskaber gjorde 24-årige Mads Eg Andersen, til manges bud på en vinder i niende sæson af det ultrapopulære bageprogram, allerede tidligt i sæsonen.

Mads vandt syv ud af ni af programmets hemmelige udfordringer, og det eftertragtede ”mesterbagerforklæde” blev vundet hele fire gange. Det hele kulminerede så i lørdags, da Timm Vladimir kunne udnævne en yderst fortjent vinder i Mads.

Mads har hele vejen igennem været favorit hos mange seere, også hos de andre deltagere, der gang på gang har rost ham.

Mandag kom det endda frem at de andre deltagere havde fundet på et kælenavn til den nykårede vinder.

P3 programmet ”Buffeten” havde de tre finalister på besøg, og her kunne de to andre finalister, Anne Kirstine Tirstrup og Lena Thorsson fortælle, at Mads blandt deltagerne i programmet blev kaldt ”Madsskinen”.

Uddannelsen stadig det vigtigste

På trods af det kæmpe bagetalent han er i besiddelse af, tænker Mads dog ikke at en karriere inden for faget ligger lige om hjørnet, men at uddannelsen i molekylær biologi, vægtes højere i øjeblikket.

”Jeg tror, jeg starter med noget der har med min uddannelse at gøre. Jeg er i gang med kandidaten nu, men der er en lille djævel, der siger, at det kunne være interessant at droppe det, men jeg tror det ikke,” – Udtaler han ifølge SE og HØR

”Det kunne være fedt at lave et sted en gang, hvor jeg kunne lave fede kager, god kaffe og god is. Men det er svært, når jeg går op i noget, for så går jeg meget op i det, og det kan man ikke med det hele,”