Chokeret Jonas efter date: Hun lignede ikke en på 40 år

07/01/2021 09:33

|

Lukas Jepsen

Foto: Kærlighed hvor kragerne vender/Anders Brohus - TV2

Mest læste i dag

Det er ikke let at finde ”Kærlighed hvor kragerne vender”, så Jonas blev slemt skuffet da han opdagede alderen på en kvinde han ellers havde et godt øje til på speeddating.

Det nye program Kærlighed hvor kragerne vender der lige har haft premiere på TV 2, har sat sig selv den opgave at hjælpe fire mænd finde kærligheden.

Dette projekt startede med at de fire mænd skulle på speeddates med 22 kvinder, der ønsker at date dem.

En af de fire mænd, Jonas på 25, troede lige han havde udset sig den rigtige kvinde, men det ændrede sig for ham da han opdagede alderen på kvinden.

” Hvis jeg vidste, hun var 40 år, så havde jeg ikke sagt, som jeg gjorde, men jeg vidste ikke, at hun var 40. Jeg var begyndt at spørge om noget andet end alder, hvor de kommer fra, og hvad de laver til daglig, så jeg får ikke spurgt om, hvor gammel hun er. Det er først sidst på aftenen, hvor jeg står med mine billeder, og jeg siger til Peder, at jeg tror, at det skal være de her. Så siger Peder til mig, at hun er 40,” – Siger han til HER&NU.

Og selvom alder ikke er alt for Jonas, var de godt 15 års forskel for meget for den unge mand, der fortæller HER&NU at den relativt store aldersforskel ville betyde for meget i hverdagen.

” Det er jo ikke kun hende – hun har også en helt anden vennekreds, når hun er 40, og det er ikke sikkert, at det vil komme til at fungere. Det er i hvert fald en for stor mundfuld for mig. Jeg har stadig krudt i røven, og det skal man da også have som 25-årig, og det er ikke sikkert, at hun ville kunne leve med det,”

Hvem Jonas så vælger fra de første speeddates kan man se på TV 2 onsdag aften, og TV 2 Play.