Anders og Torben var på live-tv: Imens der blev begået indbrud i huset

13/01/2021 10:47

|

Lukas Jepsen

Foto: Anders og Torben/TV 2

Mest læste i dag

Det var en ubehagelig overraskelse der ventede de landskendte tvillinger, da de kom hjem efter et interview.

Det er meget sjældent man de to tvillinger Anders og Torben uden smil på læben. Men mon ikke humøret for en gangs skyld har været en anelse tynget, da tvillingerne efter et interview i Go´ Aften Danmark kom hjem og opdagede i huset i Holstebro.

En dag i 2016 tog tvillingerne den lange tur fra det vestlige Jylland til hovedstaden, for at medvirke i et interview, men kom altså hjem til en skuffende overraskelse – det er TV 2, hvor Anders og Torben er stjerner i deres eget program af samme navn, der har bragt historien.

” Der var åbenbart nogen, som havde set i tv-programmet, at vi skulle deltage i ”Go' Aften Danmark” og tænkt: ’Så laver vi da lige et indbrud imens’” – Siger Torben til TV 2.

Efter indbruddet manglede de enæggede tvillinger blandt andet et kamera og tre computere, med billeder og videoer fra deres rejser til Thailand. Sagen blev desværre aldrig opklaret, og tvillinger har derfor aldrig fået deres ejendele tilbage.

Men Anders og Torben ser nu ud til at være kommet sig ganske fint oven på den ubehagelige overraskelse, og de medvirker nu i syvende sæson af deres eget program, der stadig synes at vokse i popularitet.