24-årig kvinde har fundet lykken i 61 år ældre mand: Nu vil de have børn

26/04/2023 14:31

|

Thea Andersen

Foto: Privat
Kærlighed har ingen alder.

Mest læste i dag

Mens Miracle Pogue kun er 24 år gammel, er hendes mand, Charles Pogue, 85 år gammel, hvilket gør ham et årti ældre end Miracles egen bedstefar.

På trods af den store aldersforskel har de to forelsket sig i hinanden og ønsker at stifte en familie sammen.

- Jeg er ligeglad med, om han er 100 eller 55. Jeg kan lide ham for den, han er. Jeg troede, han var 60 eller 70, fordi han ser så godt ud. Han er altid oppe og aktiv, fortæller hun.

Ægteparret mødte hinanden i 2019, da Miracle arbejdede på et vaskeri. De blev hurtigt venner og begyndte at tilbringe mere tid sammen, skriver Sosialnytt.

Et år senere fortalte Charles, en pensioneret ejendomsmægler, Miracle, at han havde følelser for hende.

I februar 2020 friede han til hende, og hun sagde "ja".

Miracle fortalte til Daily Mail, at hendes mor og bedstefar støttede deres forhold helt fra starten, efter at de havde set, hvor glad Charles gjorde hende. Men hendes far, Kareem, var mere skeptisk overfor forholdet.

Det tog tid at overbevise ham, men Miracle sagde til ham, at hvis han ikke kom til deres bryllup, ville han miste hende for altid. Efter at have mødt Charles og talt med ham, kom Kareem til at acceptere forholdet.

Parret giftede sig i juli 2022, og Miracle beskrev dagen som "den bedste dag" i sit liv.

Foto: Privat

Vil have to børn

Til trods for aldersforskellen ønsker Miracle at stifte familie med Charles og håber at få to børn, selvom hun er klar over, at hun sandsynligvis vil leve længere end ham. Charles har ingen børn fra tidligere ægteskaber.

Parret har talt om at besøge en fertilitetsklinik for at undersøge mulighederne for at få børn.

Hun er nemlig fast besluttet på at få børn med Charles og vil overveje alle muligheder, hvis det viser sig, at Charles stadig kan få børn.