Politiet leder efter en elev: Nu har de fundet et lig

11/01/2022 10:25

|

Christina Hansen

Foto: GMP

Mest læste i dag

Lig fundet i jagten på forsvundet elev.

Politiet i Greater Manchester bekræfter, at de har mistanke om, at et lig, der blev fundet i Manchester Ship Canal tidligere mandag, tilhører den forsvundne studerende Charley Gadd - som forsvandt efter en nat ude på Warehouse Project

Et lig er blevet fundet i eftersøgningen af ​​en forsvundet elev Charley Gadd, som sidst blev set den 11. december efter at have været ude med sine forældre.

Liget er endnu ikke formelt identificeret, men politiet siger, at det menes at være Charley, rapporterer Manchester Evening News.

Hans familie er blevet informeret og bliver støttet af specialister.

Der menes ikke at være nogen mistænkelige omstændigheder omkring hans død.

Hans familie brugte timer på desperat at finde ham, efter at han stak af, før de meldte ham savnet til politiet.

Charley, som var filmstuderende ved University of Essex, blev sidst fanget på CCTV, uden for Royal Exchange Theatre i Manchester, lige før kl. 01.15.

Efter hans forsvinden blev eftersøgningshold og dykkere set i vandet nær Lowry-hotellet.

"Vi var i nærheden af ​​Spar Store i St Mary's Gate omkring kl. 1.10, da Charley stak af. Vi brugte mange timer dengang og senere i de tidlige timer på at lede efter ham, før vi meldte ham savnet til politiet omkring kl. 11.00.

"Charley er ikke kendt i Manchester og kan være faret vild og ikke være i stand til at finde tilbage til sit hotel.

"Charley er en meget lys, varm, sjov og kærlig mand, som alle nyder at være sammen med.

"Han er på andet år af en film- og medieuddannelse på University of Essex i Colchester, hvor han er vellidt, Vi har intet hørt fra ham, siden han stak af, og min kone og jeg og hans brødre Bruno og Rufus er desperate efter nyheder om ham," siger Charleys far til The Mirror.