Nødsaget til at forlade TV 2-program: Fik forfærdelig besked under optagelserne

13/11/2023 13:47

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Javad Parsa/NTB/Ritzau Scanpix
Den 52-årige deltager måtte forlade TV 2-programmet og skynde sig hen på hospitalet.

Mest læste i dag

I søndagens episode af "Farmen," et realityprogram sendt på TV 2 i Norge, måtte deltageren Bård Kristiansen forlade gården midt under optagelserne. Dette skete, efter at han modtog en uventet og hjerteskærende besked fra en producer.

Den 52-årige blev henvendt til af en af producenterne og fik den chokerende besked om, at hans søn, 23-årige Sander, var kollapset derhjemme på grund af en hjerneblødning.

I TV-programmet blev det kun oplyst, at Bård måtte forlade gården på grund af personlige årsager, som rapporteret af Dagbladet.

I et efterfølgende interview med Dagbladet delte Bård Kristiansen sine tanker om den forfærdelige oplevelse og beslutningen om at forlade "Farmen."

"Kameraerne blev relativt hurtigt stoppet, da jeg kom tilbage til gården. Jeg ønskede ikke at have det optaget. For det første var jeg ikke i stand til at have et kamera på mig, og for det andet så jeg ikke nogen mening i at filme det. Selvom det måske ville være godt for tv, var mine tanker ikke særlig rationelle på det tidspunkt," sagde han.

Produktionen respekterede Bård Kristiansens beslutning om at beskytte sin families privatliv i en så følsom situation, og kameraerne blev slukket. Han fik derfor ikke mulighed for at sige farvel til de øvrige deltagere på gården, men det var tydeligt, at mange af dem blev påvirket af den tragiske situation.

En af deltagerne, der reagerede på Bårds afgang, var 31-årige Yassin El Barkani. Yassin beskrev øjeblikket, da Bård kom imod ham og forklarede, at han måtte forlade "Farmen."

"Da han fortalte mig, at han skulle trække sig, følte jeg en følelse af tomhed. Jeg mistede virkelig meget. Ikke kun en stærk mand, der sørgede for, at tingene blev gjort, men også en meget god ven. Og et forbillede," fortalte han.

Bård forlod gården og skyndte sig hen til Rikshospitalet i Oslo, hvor hans søn, Sander, netop var blevet opereret og endnu ikke var ved bevidsthed.

Heldigvis har Sander det godt igen og er nu blevet udskrevet fra hospitalet.

"Det er helt fantastisk, at vi nu kan sidde her og snakke, som vi gør nu. Han er først lige kommet ud af hospitalet. Han er i god form og kan smile og grine af det her, så situationen taget i betragtning kunne vi ikke have det bedre," fortæller Bård.