Mand modtog seddel fra naboen, der klagede over tv-volumen: Folk taber kæben, når de hører hans svar

27/07/2023 11:19

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Folk taber kæben, når de hører, hvordan manden svarede naboen.

Mest læste i dag

En mand er blevet hyllet som den ultimative drømme nabo, efter at han på en eksemplarisk måde håndterede en støjklage, som både naboer og hele internettet blev imponeret over.

For at sætte scenen skal vi spole tiden tilbage, før manden modtog en venlig seddel fra sin nabo, der anmodede om, at tv-lydstyrken blev sænket en smule efter kl. 23.00. Denne historie er rapporteret af det britiske medie, The Mirror.

I naboenes venlige seddel udtrykte hun sin påskønnelse for mandens smag i tv-serien Game of Thrones, men hun bad om, at tv'et ikke blev holdt højt, mens hun forsøgte at falde i søvn. Sedlen lød som følger:

"Kære nabo. Jeg vil gerne bede dig venligt om at dæmpe tv-støjen i sengetiden (kl. 23.00 til 8.00). Selvom jeg også nyder Game of Thrones meget, vil jeg helst ikke følge hele afsnittet midt om natten. Tak for din forståelse."

Manden besluttede sig for at reagere på en helt anden måde, end naboen havde forventet. I sit svarbrev indlejrede han en række sjove Game of Thrones-referencer, der kunne få selv den mest dedikerede fan til at smile. Brevet blev modtaget med stor begejstring, og mange roste mandens evne til at håndtere situationen med stil og lethed:

"Tilgiv mig, jeg var ikke klar over, at mit fjernsyn var højere end en Dothraki-horde i de sene timer. Selvom jeg ikke er født som Lannister, betaler jeg også altid mine gæld. Tag disse chokolader som en gestus af velvilje. Sæt dig selv, roligere nætter er på vej. Tak for din forståelse."

Reddit-brugere delte deres beundring for mandens reaktion, og flere gav udtryk for ønsket om at have en nabo som ham. Brevet blev kaldt "svar på øverste hylde" og "fantastisk hele vejen rundt".

Game of Thrones, skabt af David Benioff og DB Weiss for HBO, er en populær fantasy-dramaserie, der følger striden mellem adelige familier om magten i de fiktive Seven Kingdoms of Westeros. Serien har tiltrukket et stjernespækket ensemble af talentfulde skuespillere og har fanget publikums opmærksomhed verden over.

Denne situation viser, hvordan en god dosis humor og hensyn kan skabe harmoni mellem naboer, selv når det kommer til tv-lydstyrken i de sene timer.