Mand hører plaskende lyde fra badeværelset: Hvad han finder i toilettet, vil chokere dig

29/07/2023 13:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Manden havde aldrig oplevet noget lignende.

Mest læste i dag

En mand, der hørte sprøjt komme fra sit badeværelse, var forfærdet over det fund han gjorde i sin toiletkumme.

Det skriver Mirror:

En 58-årig mand ved navn John Riddle blev forfærdet, da han hørte sprøjtende lyde komme fra badeværelset i sit hjem i Hollywood, Florida, USA, fredag. Til sin store overraskelse opdagede han, at der var et skræmmende dyr, der var kravlet ind på en noget alternativ måde.

Ligger og kigger på ham

Da John undersøgte støjen, fandt han et nødstedt krybdyr, der stirrede tilbage på ham. Han beskrev det som en skræmmende oplevelse: "Jeg har lige hørt dette sprøjt. Jeg kigger ned, og jeg ser dette skræmmende krybdyr kigge tilbage på mig."

I et forsøg på at redde det nødstedte krybdyr, prøvede han at fiske det op af toiletkummen med et poolnet, men det lykkedes ikke at fange det. I stedet besluttede han at bruge sine hænder og forsøgte at fjerne dyret ved at tage fat i halen.

Et forsvundet krybdyr Men i processen fik han nok mod til at gribe det, og krybdyret kravlede hele vejen ned i toilettet og forsvandt helt gennem røret. John kunne ikke længere se noget af dyret.

Forsvandt i rørene

For at sikre, at krybdyret ikke undslap badeværelset eller gemte sig i resten af huset, satte han en babylåge op, mens han kontaktede eksperter i fjernelse af firben.

En uventet ende Da John senere vendte tilbage til badeværelset, blev han overrasket over at opdage, at dyret havde klaret sig selv ud af toiletkummen. Det havde nu fundet vej bag toilettet.

Enden på historien Efter at have fået professionel hjælp blev krybdyret, som viste sig at være en leguan, forsigtigt ført ud af huset ved hjælp af poolnettet. Dyret gik udendørs og sprang i poolen, inden det forsvandt.

Selvom John har boet i Hollywood, Florida i over 30 år og har set en del leguaner gennem årene, var dette hans første oplevelse med en i sit badeværelse.

Øget aktivitet af krybdyr

Blake Wilkins, medejeren af ​​Redline Iguana Removal, forklarede, at parringssæsonen for krybdyr strækker sig fra december til februar, og med stigende temperaturer dukker leguaner ofte op på usædvanlige steder. De kan kravle op og ned af træer, solbade på tage og endda finde vej ind på badeværelser gennem ventilationsåbninger.

For at forhindre leguaner i at snige sig ind i hjem, opfordres husejere til at forsegle rør, da krybdyrenes aktivitet er høj i denne tid af året.

John Riddle sagde om oplevelsen: "Nu, hvor det er sket for mig, regner jeg med, at oddsene nok er rigtig gode for, at det forhåbentlig ikke vil ske i mindst 21 år mere."