Louise parkerede på en handicapplads: Da hun kom tilbage til bilen, kunne hun ikke tro sine egne øjne.

23/04/2024 21:28

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Louise kunne ikke tro sine egne øjne.

Mest læste i dag

En bøde har fået Louise til at koge af raseri, efter at hun parkerede på en handicapplads. Det skete, da hun var ude foran et shoppingcenter for at hente en gave til sin svigerinde, ifølge The Mirror.

Da Louise senere vendte tilbage til sin bil, var hun overrasket over at se, at hun havde fået en parkeringsafgift, selvom hun havde det blå skilt, som tillader parkering på handicappladser, placeret synligt i forruden.

Dette blå skilt havde hun haft siden 2015 og havde det også synligt på instrumentbrættet, før hun gik ind i shoppingcentret i Glasgow.

Forvirringen blev kun større, da Louise modtog et brev fra parkeringsselskabet, der hævdede, at hun ikke havde det blå skilt, hvilket var mærkeligt, da brevet indeholdt billeder af hendes bil, hvor det blå skilt klart var synligt.

Louise udtalte til Glasgow Live: "Jeg modtog en parkeringsafgift med et billede af mit blå skilt, der var tydeligt synligt på instrumentbrættet. Der var ingen tvivl om, at skiltet var der."

Hun appellerede straks p-afgiften, men modtog ikke noget svar i flere uger, hvilket fik hende til at frygte, at parkeringsselskabet ville inddrive gælden via inkassofolk.

Efter fem uger blev bøden endelig annulleret, og Louise følte en enorm lettelse over ikke længere at skulle betale, efter at hun gentagne gange havde tjekket hjemmesiden for opdateringer.

"Jeg var så vred. De havde tydeligt set mit handicapskilt, for de tog et billede af det, og jeg parkerede klart inden for de tilladte grænser," udtalte hun.